Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

İspanyol El Corte Ingles, Kripto Para Dünyasına Adım Attı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

İspanya’nın en önemli perakende devlerinden bir olan El Corte Ingles, kendi kripto para borsası için kolları sıvadığını açıkladı. Şirket, müşterileri için kendi kripto borsasını başlattı. Bunun için Deloitte ile bir ortaklık yapıldı.

El Corte Ingles, Kripto Para Borsasını Başlattı

İspanyol perakende devi El Corte Ingles, kripto para piyasasına giriş yaptığını açıkladı. Kendi kripto borsasını başlatan şirket, hedefinin mevcut müşteri portföyünden yararlanmak olduğunu söyledi. Bitcoin News‘e göre El Corte Ingles müşterileri, şirketin diğer yeni markalara yönelmek yerine bilinen bir şirket aracılığıyla kripto para birimlerine yatırım yapma konusunda ilgisini çekebilir.

ispanyol el corte ingles kripto para dunyasina adim atti 2

Şirket bu hizmet için Deloitte ile de bir ortaklık kurdu. Bu arada yeni borsanın ismi Bitcor olacak ve bünyesinde Bitcoin, Ethereum ve diğer bazı kripto para birimleri bulunacak. Yeni platform, El Corte Ingles‘in hizmetleri aracılığıyla çeşitli yatırım fırsatlarına erişimi olan şirketin müşterileri için bir yatırım seçeneği daha olacak.

Şirketin genişlemesine yardımcı olması beklenen bu hamle büyük bir kesime göre oldukça mantıklı. Diğer yandan İspanya’da kripto yatırımlarını ciddiye alan tek şirket El Corte de değil. İspanyol borsasının şu anki sahibi ve işletmecisi olan Six Group, kullanıcılarının kripto vadeli işlemlerine yatırım yapmasına izin vermek için son zamanlarda kurumsal odaklı en büyük küresel fintech şirketlerinden biri olan LMAX Group ile ortaklık kurmuştu.

Yazar: Hazal Orta

Türk kripto şirketine SİBERGÖZ-42 operasyonu

Smart Trade Coin isimli kripto girişimi üzerinden 1 milyar doların üzerinde haksız kazanç elde ettiği tespit edilen şahıslara SİBERGÖZ-42 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını paylaştı. Yerlikaya, milyar dolar kazanç elde eden ve uluslararası dolandırıcılık eylemi gerçekleştiren 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu. İçişleri Bakanı, “Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da sanal devriyelerimiz 7 ...

Bağlantıyı kopyala