Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Kripto Varlıklar Ekonomik Duvarları Aşabilecek Mi? Global Ekonomi Yorumu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yeni Dünya programının yeni bölümü yayınlandı. BTCHaber TV’nin yeni programı Yeni Dünya, Ali Değermenci’nin sunumuyla gerçekleştiriliyor. Ali Değermenci’nin bu haftaki konuğu Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan oldu. Ali Değermenci ve Deniz Ülke Arıboğan ile global ekonomik gelişmeler ve kripto varlıkların oluşturduğu ekonomik iklimi değerlendirildi.

Global Ekonomi Yorumu

Yeni Dünya’nın yeni bölüm konuğu Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan oldu. Ali Değermenci Deniz Ülke Arıboğan’a ilk olarak Yeni Dünya kavramını sordu:

Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Ali Değermenci’ye şu şekilde yanıt verdi:

Yeni dünya kavramı aslında çok güzel bir kavram. Tarihin her döneminde aslında yeni dünya algısı mevcut. Zaman zaman yeni coğrafyaların keşfedilmesi yeni dünya olarak düşünülüyor. Bunun yanında buhar makinesi ortaya çıktığında sürekli olarak bir yeni dünya algısı oluşuyor.

Deniz Ülke Arıboğan, ayrıca konuşmasında şu noktaya değindi:

Her gün yeni bir ortama giriyoruz. Bu yenilikler ile beraber o konuya uygun reaksiyonlar gelişiyor. Bunun yanında sosyolojik değişimler meydana geliyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Dego Coin Nedir? Dego Coin Hacklendi Mi?

Zincirler arası bir DeFi ve NFT aracı olan DEGO Finance, 10 Şubat’ta ağdan 10 milyon doları aşan bir hack gerçekleşti. Dego Finance’in resmi Twitter hesabı, popüler merkezi olmayan borsalarda (Uniswap ve PancakeSwap) likidite sağlayan kendi adresinin ele geçirildiğini iddia etti. Sonuç olarak, ekip tarafından sağlanan DEGO çiftleri likiditesi boşaltıldı. Dego Coin Nedir? Dego Finance, iki işlevi olan bir NFT+DeFi protokolü ve altyapısıdır: ...

Bağlantıyı kopyala