Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Helium, Nova Labs Olarak Yeniden Adlandırıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto ve Blockchain şirketleri tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Öyle ki kısa bir süre önce sizlerle 200 milyon dolarlık bir yatırım aldığını paylaştığımız Helium, adını Nova Labs olarak güncelliyor. Şirket bu isim değişikliği ile kurumsal varlığı ile halkın sahip olduğu ve işlettiği açık kaynaklı Helium Ağı arasında daha net bir ayrım sağlamayı ve Helium Topluluğunu ortak bir marka altında birleştirmeyi amaçlıyor.

Helium Nova Labs Olarak Yeniden Adlandirildi

Helium, Nova Labs Olarak Güncelleniyor

Helium merkeziyetsiz ağ projesi, arkasındaki Blockchain ağı, Helium token’ı (HNT) ve her şeyi başlatan çekirdek ekip arasındaki karışıklığı hafifletmeye yardımcı olmak için ismin Nova Labs olarak bir üst kuruma taşındığını duyurdu. Bu duyuru sonrası isim değişikliğinin aslında piyasadaki ismin kötü bir algı yaratmasından kaynaklandığı iddia edildi. Ancak konuyla alakalı olarak konuşan Nova Labs’in COO’su Frank Mong, iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi:

“Helium aslında insanların ağıdır. Ağın sahibi olmadığımız net bir ayrım yaratmak için adımızı gerçekten değiştirmek istedik. Yaratıcılar ve kurucular biziz, ancak bunu açık kaynaklı hale getirdik ve yorulmadan büyüyen ve ağı sürdürenlerin insanlar olduğunu bilmek önemlidir.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Solana ETF’ine Güney Amerika’dan onay geldi

Brezilya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CVM), Solana borsa yatırım fonunu (ETF) onayladı. Solana ETF’i, Brezilya’da türünün ilk örneği oldu. Brezilyalı varlık yöneticisi QR Asset’in ETF’i sunacağı belirtildi. Vortx’un ise yönetimde olacağı açıklandı. Brezilya’nın menkul kıymetler borsası B3, henüz ETF’i listelemedi. Gerekli onayların alınması bekleniyor. Solana sambaya başlıyor Brezilya’da Solana rüzgarı estirecek olan ihraççı, “Bu ...

Bağlantıyı kopyala