Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

OpenSea, Kredi Kartı ile NFT Satın Alma Özelliğini Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da hız kazanmış durumda. Bu kez popüler NFT pazaryeri OpenSea‘dan bir hamle geldi. OpenSea, platformunda MoonPay aracılığıyla doğrudan kart ödemelerini kullanıma sunarak, kripto sahibi olmayanlar kullanıcılar için bir NFT satın alma sürecini başlattı.

OpenSea’dan NFT’ler için Kredi Kartı Özelliği

NFT pazaryeri OpenSea, kripto sahibi olmayan kullanıcılar için platformda kredi kartı ile NFT satın alma özelliğini yayınladı. Bunun yanında MoonPay sözcüsü konu ile ilgili olarak, koleksiyonerlerin diğer yöntemlerin yanı sıra doğrudan Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, Google Pay aracılığıyla ödeme yapabileceklerini ve öncelikle belirli kripto para birimlerine dönüştürmek zorunda kalmadan ödeme yapabileceklerini söyledi.

opensea kredi karti ile nft satin alma ozelligini baslatti 2

OpenSea’nın başlatmış olduğu bu özellik, kullanıcılarının ödeme yapmak için platformun dışına çıkmasına gerek olmadığı ve bir saklama defteri kullanmaya ihtiyaç duymayacağı anlamına geliyor.

Son olarak MoonPay, özelliğin aşamalı olarak kullanıcı gruplarına sunulacağını söyledi. Öte yandan OpenSea kullananların yine de kendi cüzdanlarında NFT tutmaları gerekecek. 

Yazar: Sena Karakılıç

Vertcoin (VTC) Nedir?

Vertcoin (VTC) kripto para madenciliğini herkes için ulaşılabilir hale getirmeyi hedefleyen bir blockchain projesidir. Lider kripto para Bitcoin (BTC) ve popüler altcoin’lerden Litecoin’e (LTC) benzer bir yapıya sahip olan Vertcoin, farklı bir konsensüs algoritmasından faydalanıyor. Bu algoritma madenciliğin ASIC’lere karşı dirençli olmasını sağlıyor. Bitcoin (BTC) ağı üzerinde madencilik faaliyetlerinde bulunmak herkesin erişebileceği bir aktivite olarak ...

Bağlantıyı kopyala