Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

RockX, A Serisi Fonlamada 6 Milyon Dolar Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bilindiği üzere birçok şirket finansman turlarında önemli gelişler elde ediyor. Bu kez kurumsal ve yüksek net değerli yatırımcılara hizmet veren kripto para birimi platformunu RockX, yaklaşık 30 milyon dolar değerinde değerlendirerek, A serisi fonda 6 milyon dolar artırdığını söyledi.

RockX, 6 Milyon Dolarlık Yatırım Almayı Başardı

Kripto para birimi platformunu RockX’un finansman turu; dijital varlık platformu Amber Group ve Matrixport, Primitive Ventures, FBG Capital, Draper Dragon, IMO Ventures, Alpha CW ve Megastake dahil olmak üzere diğer kripto endüstrisi liderleri tarafından yönetildi.

rockx a serisi fonlamada 6 milyon dolar yatirim aldi

RockX, finansman turunda elde ettiği geliri ürün ve hizmet tekliflerini geliştirmek için kullanmanın yanı sıra kaliteli bahis ve veri hizmetleri için ekibini büyütmek için kullanacak. 

Bunun yanında RockX‘in çalışan sayısını ve yönetim altındaki varlıkları (AUM) yıl başından bu yana neredeyse 1 milyar dolara çıkardığını söyledi.

Singapur merkezli şirket kurumsal ve yüksek net değere sahip yatırımcılar tarafından stake edilen kripto miktarı, geçtiğimiz ay yüzde 35 arttı ve Terra Luna, 137 milyon dolarının üzerinde stake edilen en popüler token oldu.

Yazar: Sena Karakılıç

Peter Brandt: Düşüşte Sonun Başlangıcı Olabilir

Kripto para piyasasının değeri 1.1 trilyon dolara kadar geriledi. Neredeyse tüm kripto para birimleri düşüşteyken, arada az da olsa yükselen varlıklar vardı. Bunların arasında AXS’yi ve FLEX’i sayabiliriz. Diğer yandan konuya ilişkin, yükseliş yorumları da gelmeye başladı. Ünlü analist Peter Brandt, düşüşte sonun başlangıcına işaret eden bir paylaşım yaptı. Peter Brandt: Her Şey Mümkün Şimdilerde ...

Bağlantıyı kopyala