Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Universal Music Group, Bored Ape NFT Planlarını Genişletiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, şirketler yeni nesil projelerini hızla güçlendirmek üzere adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak daha önce de Bored Ape yatch Club NFT’si alan Universal Music Group, Mart ayında grubun lideri olarak ilan ettiği Bored Ape Yacht Club NFT’ye bağlı dört ticari markayı dosyalayarak, NFT çalışmaları için planlarını hızlandırıyor.

Universal Music Group, Bored Ape NFT Planlarını Genişletiyor
bored ape yacht club isimli nft projesi bir orangutan yardim kurulusuna bagis yapti rwrLf1sr

Universal Music Group, Bored Ape Çalışmalarını Artırıyor

Fiziksel eşyalarını pazarda satmak isteyen biri, onu bir kasaya teslim ettirmelidir. Liquid MarketPlace’in eline geçtiğinde, öğe daha sonra her bir simge öğenin değerinin 10 sentini hesaplayarak pazarda satılabilir. Token’lar, Ethereum Blockchain ağında ERC-20 token’ları olacak ve kullanıcıların güvenlik nedenleriyle bunu yapmaktan kaçınmasını önermekle birlikte, pazarın dışına aktarılabilecek.

31 Mart başvurularına göre ticari markalar, “kripto tokenları, yardımcı token’ları, uygulama token’larını ve NFT ile “fiziksel ve sanal ürünler içeren çevrimiçi perakende mağaza hizmetleri” için planları gösteriyor .

Yazar: Cem Arslan Kurt

Kokoa Finance Yatırım Aldı! Klaytn’da DeFi Oluşturacak

Merkezi olmayan finans protokolü Kokoa Finance, yatırım turunu tamamladı. Yatırım turunun liderliğini Hashed ve Sky Vision Capital üstlendi. a41 Ventures gibi bir dizi bireysel melek yatırımcının da katıldığı turda toplamda 2,3 milyon dolar toplandı. Toplanan fon, Güney Kore’nin en büyük mesajlaşma uygulaması olan Kakao’nun blockchaini Klaytn üzerinden DeFi oluşturmak için kullanılacak. Kokoa Finance, 2,3 Milyon ...

Bağlantıyı kopyala