Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Greenidge’in Seneca Gölü Projesine Yeşil Işık

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin madencilik şirketi Greenidge Generation Holdings (GREE), faaliyetlerini genişletiyor. Şirketin bunun için Seneca Gölü çevresinde bir kripto madencilik projesi de bulunuyor. Ancak bu proje, bir süredir mahkemedeydi. Sonunda yargıç, Greenidge’in Seneca Gölü projesi için kararını verdi.

Greenidge Seneca Gölü Projesi Devam Edecek

Greenidge Generation Holdings’in Seneca Gölü’ndeki kripto madencilik projesini durdurmak için mahkemeye bir dilekçe verilmişti. Yayımlanan son açıklamaya göre, Greenidge buradaki yasal meydan okumayı kazandı. Greenidge de New York Eyaleti hava ve su izinlerine tam uyum içinde çalıştığını söyledi.

Davaya bakan yargıç, projenin Seneca Gölü’nün havasını veya suyunu etkilemeyeceğine karar verdi.

greenidgein seneca golu projesine yesil isik 2

Konuya dair açıklama yapan Greenidge Generation Başkanı Dale Irwin konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Çeşitli ve örtüşen muhalifler şimdi tesisle ilgili beş yasal işlemin tümünü kaybetti ve biz bu projeyi başlatmak için uzun zaman önce, Planlama Kurulu onayı ile gerekli tüm onayları aldık”

Greenidge, kısa süre önce ABD’deki operasyonlarını büyümek için 100 milyon dolarlık finansman sağladığını açıklamıştı. Şirket, New York’taki sahasının dışına odaklanarak, veri merkezi kapasitesini bu yıl üç katına çıkarmayı planlıyor. Konuya dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz: https://www.btchaber.com/btc-madencilik-sirketi-greenidge-icin-100-milyon-dolar-finansman/

Yazar: Hazal Orta

İsveç’te İki Kripto Varlık Borsası Mercek Altında

Ülkelerin mali denetleme kurumları, kripto varlıklar dünyasında yaşananları yakından takip ediyor. İsveç Mali Denetleme Kurumu de öyle. Son olarak gelen habere göre, İsveç‘te iki kripto varlık borsası, kurum tarafından takibe alındı. Bunun sebebi ise kara para aklamayla mücadele hükümleri uyarınca hareket edilip edilmediğini tespit etmek. İsveç, Kripto Varlık Borsası Olarak Safello ve Goobit’i Seçti İsveçte ...

Bağlantıyı kopyala