Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ethereum Güncellemesi Fiyatlara Yansıdı, Yalan Haberlere Kanmayın!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

kriptografik yeni bölümü yayınlandı. kriptografik programında Beste Uyanık ile Bitcoin ve Ethereum‘un son durumunu değerlendiriyoruz. Ethereum güncellemesi ile Ethereum’da yükseliş yaşanacak mı, Bitcoin ne olacak, Bitcoin 50.000 dolar olacak mı yoksa Bitcoin düşecek mi, altcoinler ne olacak altcoinler yükselecek mi, altcoinler düşecek mi hepsini inceledi.

Ethereum Güncellemesi Fiyatlara Yansıdı

Beste Uyanık bu videoya genel bir çerçevede piyasa özeti ile başladı. Beste Uyanık ayrıca kritik bir haftadan çıktığımızı belirterek kripto para piyasasını değerlendirdi.

Not: Bu videoda yer alan analizler yatırım tavsiyesi değildir.

Beste Uyanık, kriptografik videosunda şu ifadeleri kullandı:

Kritik bir haftayı noktaladık. Özellikle enflasyon endişelerinin çok net hissedildiği bir haftayı geride bıraktık. Türkiye anlamında da yüzde 61’lik bir enflasyon rakamı geldi. Bu durumda bizim için neyi ifade ediyor dersek, alım gücünün neredeyse yüzde 50’si ile yüzde 60’ı yaşanan bu enflasyon ile eriyor. Yani özellikle Türk yatırımcıları için kripto paralar biraz daha cezbedici bir hale geliyor.

Beste Uyanık, daha sonra Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) özelinde açıklamalarda bulundu:

Bu hafta altcoinler için ve hatta geçtiğimiz haftadan bu yana kritik bir dönem var diyebiliriz. Çünkü piyasa piyasaya bir para girişi var. Hatta daha fazla altcoinlere bir giriş söz konusu.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Yedincisi Salı Günü Gerçekleştiriliyor

Kripto para dünyasının önde gelen isimleri, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber’in KriptoVeteran yayınlarında buluşmaya devam ediyor. Bu kez yedincisi gerçekleşecek olan KriptoVeteran buluşması, 5 Ocak Salı günü online canlı yayınla ekranlara gelecek. Yayında kripto para ve blokzinciri dünyasının önemli isimlerinden Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. KriptoVeteran’ın bu bölümdeki konuları: ...

Bağlantıyı kopyala