Bitcoin (BTC) $ 62,809.83 1.55%
Ethereum (ETH) $ 2,450.50 2.10%
BNB (BNB) $ 567.17 0.98%
Solana (SOL) $ 146.21 2.82%
XRP (XRP) $ 0.53397 0.57%
Cardano (ADA) $ 0.354393 1.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111526 2.88%
Al veya Sat Paribu

Kargo Şirketi UPS, Metaverse Odaklı Marka Başvurusunda Bulundu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Gün geçmiyorki bir şirket NFT ve metaverse odaklı bir ticari marka başvurusunda bulunmasın. McDonalds ve Buger King gibi dev şirketlerin ardında son olarak kargo devi UPS de metaverse odaklı marka başvurusunda bulundu. Başvuruya göre USP, sanal ortamlarda sanal paketler, nakliye etiketleri, giysiler, üniformalar, şapkalar ve araçlar sağlamayı amaçlıyor.

Kargo Şirketi UPS, Metaverse Odaklı Marka Başvurusunda Bulundu

UPS, Metaverse Sektörüne Adım Atıyor

Ticari marka avukatı Josh Gerben’e göre, UPS’in Metaverse teklifi, bir paket göndermeyi içeren bir oyun deneyiminin parçası olacak. Gerben, Roblox’un sanal marka aktivasyonlarına dikkat çekerek sıradaki UPS’in olabileceğini öne sürdü.

Çevrimiçi oyun platformu, Metaverse marka aktivasyonları oluşturmak için geliştiricileri marka ortaklarıyla birleştirir. Markalar ayrıca aracı olmadan doğrudan geliştiricilerle etkileşime girebilir. Roblox, geçtiğimiz Kasım ayında oyuncularının etrafında bir Metaverse inşa etme planını duyurdu.

Şubat 2018’de UPS, Bitcoin de dahil olmak üzere farklı ödeme türlerini kabul etmek için bir satış noktası (POS) sistemine sahip bir ürün değişim dolabı hizmeti için bir model sunmuştu.

Kasım 2017’de, taşıyıcılar, nakliyeciler ve tüketiciler arasında şeffaflık seviyesini artırmak ve maliyetleri azaltmak için Coyote Logistics ile birlikte Blockchain in Trucking Alliance’a (BiTA) katıldı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Türkiye’deki kripto dolandırıcılığı kervanına Samsun katıldı

Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) bugün geçtiği habere göre, Samsun merkezli gerçekleştirilen operasyon kapsamında dört ilde sahte internet sitelerinden ‘kripto para yatırım’ adıyla dolandırıcılık yaptığı tespit edilen biri asker sekiz şüpheli gözaltına alındı. Habere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçunu ...

Bağlantıyı kopyala