Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Teslimat Uygulaması Rappi, Meksika’da Kripto Kabul Etmeye Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimleri artık hemen hemen her alanda kullanılmaya başladı. Birçok farklı alandan şirket kripto para birimlerini ödeme aracı olarak kabul etmeye başladı. Bu kez kripto para birimleri ile ödeme kabul eden isim Latin Amerika genelinde talep üzerine gıda ve diğer malların teslimatını sunan Kolombiyalı teslimat uygulaması Rappi oldu.

Rappi, Meksika’da Kripto Para Kabul Ediyor

Kolombiya merkezli teslimat şirketi Rappi, Meksika’da ki hizmetlerinde kripto para ödemelerini kabul etmeye başladı.

Rappi, kripto para platformları Bitpay ve Bitso ile birlikte çalışarak, yeni hizmeti desteklemek için kullanıcıların kripto para birimini uygulama içinde satın alma işlemlerini krediye dönüştürmesine olanak tanıdığını söyledi.

teslimat uygulamasi rappi meksikada kripto kabul etmeye basladi

Rappi Başkanı Sebastian Mejia yaptığı açıklamada, “Kripto dünyasını Rappi’ye dahil etmeyi öğrenmemize ve devam ettirmemize izin verecek ilk adım.” dedi.

Ayrıca Latin Amerika’da dokuz ülkede faaliyet gösteren Rappi, çevrimiçi ödemeler sunarak Paypal ve bölgesel rakibi MercadoLibre’ye meydan okumak için geçtiğimiz yıl Meksika’da “Pay with Rappi”yi başlatmıştı.

Son olarak belirtmek gerekirse kargo devi UPS de metaverse odaklı marka başvurusunda bulundu.

Yazar: Sena Karakılıç

FTX, yapay zeka hisselerini satmak için onay aldı

2022’nin son aylarında iflas eden kripto borsası FTX, mahkemeden yapay zeka girişimi Anthropic’teki hisselerini satmak için onay aldı. Delware İflas Mahkemesi’nde davayı sürdüren yargıç John Dorsey, itirazlara rağmen satışın devamına yeşil ışık yaktı. Mahkemeye başvuran itirazcılar, söz konusu hisselerin FTX’e ait olmadığını, borsa kurucusu Sam Bankman-Fried’ın müşteri fonlarıyla satın aldığını iddia etmişti. FTX’ten alacağı olan ...

Bağlantıyı kopyala