Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Fan Token’ların Gidişatları | Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in yeni bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuldu. Ayrıca Erman Yaşar ve Emre Özcan ile transfer söylentileri ile birlikte yükselen fan tokenları ve fan tokenların güncel son durumunu değerlendirdik. Ardından şampiyonlar ligi eşleşmelerini değerlendirildi.

Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri

Programın başlangıcında Erman Yaşar, ilk olarak Fan Token’lar hakkında genel bir değerlendirmede bulundu. Daha sonra Erman Yaşar, Emre Özcan’a Fan Token’lar hakkında genel bir değerlendirme yapmasını istedi.

Emre Özcan ise şu şekilde yanıt verdi:

Öncelikle şunu belirtmek gerekirse biz programa başladığımızdan bu yana belki de Fan Token’lar daki en yüksek hareketlilik artış yaşanmış olabilir. Yani aslında genel anlamda bir yükseliş var zaten. Bakıldığı zaman hemen hemen bütün Fan Token’lar yükseldi.

Emre Özcan ayrıca açıklamasına şunları da ekledi:

Özellikle Göztepe yüzde 600 oranında bir artış gösterdi. Bu artış çıkan haberlere bağlı olduğu görülüyor. Bunun yanında eklemek gerekirse Trabzonspor’da son iki günde önemli derece de bir artış var.

Yazar: Sena Karakılıç

Donald Trump’tan iki önemli hamle: Kripto için olumlu mu?

ABD başkan adayı Donald Trump, kripto karşıtı olarak bilinen JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’u Hazine Bakanı yapmayı planlıyor. Ayrıca Trump, Federal Rezerv (Fed) Başkanı Jerome Powell’ı da görevde tutmayı planlıyor. Bu iki hamle, kripto sektöründe yankı uyandırdı. Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalar ile kripto dünyasının sevgisini kazanan Trump, bu sefer güldürmedi. Bloomberg’e verdiği demeçte açıklamalarda bulunan Trump, ...

Bağlantıyı kopyala