Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

ABD Seçimlerindeki Başkan Adaylarının Kripto Paralara Bakış Açısı Ne?

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD Seçimlerinde Demokrat Partiden Başkan adayı Joe Biden, Bitcoin’i olmadığını söyledi ancak bu açıklama topluluğu tatmin etmedi. Zira Biden’ın potansiyel ekibinden bazıları  kripto para meraklısı olarak biliniyor. Biden’ın başkanlığı, Trump’ın aksine kripto para biriminin daha fazla düzenlenmesine yol açabilir.

Amerika Birleşik Devletleri Başkan adayı Joe Biden, Twitter hesabında 15 Temmuz’da Bitcoin hakkında bir tweet attı. Ancak bu tweet, aslında meşhur Twitter hack’i sırasında siber saldırganların yaptığı bir işti.

Biden olayın ardından, Bitcoin hakkında ilk kez basın açıklaması yaptı. Twitter hack’inin ertesi günü, Biden’ın ekibi tweet attı ve “Bende Bitcoin yok ve bana göndermenizi asla istemeyeceğim. Ancak Donald Trump’ın bir dönem Başkan olmasına yardım etmek istiyorsanız, buna yardım edebilirsiniz.” dedi.

Gerçekten de, Biden’in Bitcoin veya kripto para birimi konusunda bilinen bir pozisyonu yok.

Biden’in Beyaz Saray’daki rakibi, görevdeki Başkan Donald Trump; “Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hayranı olmadığını” tweetledi, ancak dijital varlıklar konusunda büyük ölçüde serbestlik tanıdığını gösterdi.

Koronavirüs pandemisinden ekonominin durumuna ve Trump’ın hem iç hem de dış siyasetteki siciline kadar, Biden’ın şu anda kampanyası için daha birçok şeyi olduğu iddia edilebilir.

Yine de Biden başkanlığının, endüstri ABD’de ve dünyada büyümeye ve olgunlaşmaya devam ederken kripto para birimi üzerinde önemli bir etkisi olabilir.

Yazar: BTCHaber

Luna 2.0 Nedir?

Terra blok zinciri, kullanıcılarının anında Terra stablecoin’leri oluşturmasına, biriktirmesine, alıp satmasına veya takas etmesine olanak tanımaktadır. Terra LUNA projesi, 2018 yılında Güney Koreli girişimciler Do Kwon ve Daniel Shin tarafından ortaklaşa kurulan Terraform Labs tarafından oluşturulmuştur. Proje Mayıs 2022 tarihinde USTC tarafında yaşanan kriz sonrası sert çatallanma ile Terra 2.0 ile blok zinciri yeniden hayata ...

Bağlantıyı kopyala