Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Mastercard’ın Kripto Başkanından NFT Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Küresel ödeme şirketlerin Visa ve Mastercard, günümüz finansal değişimine en uyum sağlayan şirketler arasında yer alıyorlar. Özellike Blockchain ve kripto alanında yoğun çalışmalar yürüten Mastercard, NFT alanında büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak ödeme devi Mastercard’ın Küresel Kripto Başkanı Raj Dhamodharan, Mastercard’ın nasıl ‘birinci kripto’ şirket olmak için çalışmalarını açıkladı.

Mastercard'ın Kripto Başkanın'dan NFT Açıklaması

Mastercard, NFT ve Benzeri Teknolojileri Benimsiyor

Küresel ödeme şirketlerinden birisi olan Mastercard, NFT alanında da çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Son olarak şirketin Küresel Kripto Başkanı Raj Dhamodharan, yaptığı bir röportajta OpenSea ve Coinbase ile yaptıkları ortaklıklara değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Bu, bir kripto yerlisinin NFT alıp satın almasıyla ilgili değil. Bu, gerçekten her sanatçının ve her yaratıcının sanat eserlerini satmaları için geniş bir pazara sahip olmalarını sağlamakla ilgili ve yaratıcı ekonomisine gerçekten güç veriyor. Ve sıradan tüketicilerin basit bir tüketici deneyimi kullanarak NFT’yi satın alıp elinde tutmasını sağlayamazsak bunu nasıl yapabiliriz?”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Kripto odaklı yerli girişim bottomUP’a büyük finansman desteği

Kripto odaklı sosyal finans uygulaması bottomUP, yeni yatırım turunda Can ve Ozan Olguner kardeşlerden 3 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını açıkladı. bottomUP; Deniz Sağlam, Said Ünlü, Erdoğan Yücel ve Alex Yusifli tarafından kuruldu ve geçtiğimiz yılın Temmuz ayında lansmanını gerçekleştirdi. Uygulama, Discord, Telegram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan kripto işlem fikirlerini tek ...

Bağlantıyı kopyala