Bitcoin (BTC) $ 62,039.62 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,420.44 0.01%
BNB (BNB) $ 561.62 0.03%
Solana (SOL) $ 143.62 0.29%
XRP (XRP) $ 0.529964 0.31%
Cardano (ADA) $ 0.348322 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108903 0.35%
Al veya Sat Paribu

Blockchain Protokolü Connext, NEXT Token’ı Başlatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geliştiricilerin zincirler arası uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir blockchain birlikte çalışabilirlik protokolü olan Connext, NEXT Token’ı duyurdu. Şirketin token projesindeki DAO detayı hakkında da bilgi verildi.

Merkezi olmayan özerk bir organizasyona (DAO) dönüşmeyi planlanan NEXT adlı yerel token ile Connext, The Block’ta yer alan habere göre, The Graph gibi diğer blockchain altyapı projelerinin token‘larına benzer şekilde Connext’in merkeziyetsizliğini güçlendirecek bir yardımcı program ve yönetişim token’ı olduğunu belirtti.

Connext NEXT Token İle DAO’ya Dönüşme Yolunda

Connext ağındaki “yönlendiriciler” olarak bilinen doğrulayıcılar, ağa katılmak için NEXT tokenlerini stake edebilecek ve karşılığında orantılı bir ücret kazanabilecekler. NEXT ayrıca bir DAO aracılığıyla Connext’in ekosistem hazinesini yönetmek için kullanılacak.

Connext’in kurucu ortağı Arjun Bhuptani, Connext’in, token’ı önümüzdeki bir-iki ay içinde piyasaya süreceğini söyledi. Ayrıca, Bhuptani, The Block’a “Örneğin, Ethereum’dan ödünç para alabilir ve Connext ağı üzerinden Polygon‘da harcayabilirsiniz” dedi.

NEXT, toplam 1 milyar token arzına sahip olacak. Tüm token’lar halihazırda basıldı, ancak henüz halka açık veya devredilebilir durumda değiller. Şimdilik, NEXT kazanmanın tek yolu, Connext’in bugün başlattığı katılımcı programı olacak.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Bitcoin’in (BTC) zirve koşusu devam ediyor

Şubat ayı biterken kripto para piyasası son dönemin en hareketli günlerine sahne oluyor. En büyük kripto para Bitcoin, geçtiğimiz akşam 64 bin dolar ile 58 bin 700 dolar arasında mekik dokusa da Perşembe sabahında renk yeşil. An itibarıyla 63 bin 350 dolardan alıcı bulan BTC son 24 saatte yüzde 10,6 değer kazandı. Bitcoin’de bir haftanın ...

Bağlantıyı kopyala