Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Türk Lirası Bazlı Stablecoin BiLira Yeni Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Projesi 2019’da başlatılan Türk Lirasıyla teminatlandırılmış stablecoin BiLira, yeni yatırım aldı. BiLira, kasasını biraz daha büyüterek toplamda 125 milyon dolara ulaştı.

BiLira tarafından sağlanan bilgilere göre, proje, yaklaşık 1 yılın ardından 2,5 milyon dolar daha yatırım aldı. Yeni yatırım turu; SaxeCapital, 21 Shares, Alameda Research, Finberg ve diğer melek yatırımcıların katılımıyla gerçekleşti.

Stablecoin BiLira, Yeni Yatırım İle Daha Da Genişleyecek

2019 Nisan’da Vidal Arditi, Sinan Koç ve Murat Fırat tarafından kurulan BiLira, blockchain üzerinde faaliyetlerine devam ediyor. BiLira’nın kripto para birimi (kısaltması TRYB), Ethereum, Avalanche, Binance Smart Chain, Solana, Algorand ve Polygon blockchain ağları üzerinde çalışıyor.

turk lirasi bazli stablecoin bilira yeni yatirim aldi1

Ödeme sistemleri çözümlerinin yanı sıra alınan bu yatırımla BiLira, NFT, game-fi, metaverse, web3 gibi teknolojiler alanında da kullanımlarını hızlandıracak. BiLira kurucu ortağı ve CEO’su Sinan Koç, yatırım özelinde açıklamalarda bulundu. Koç, yeni global merkeziyetsiz finans platformlarında ve borsalarla iş birliklerini arttıracaklarını belirtti. BiLira, üzerinde bulunduğu blockchain ağlarında da yeni ürünler geliştirmeyi hedefliyor.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının On Birincisi Gerçekleşti

Blokzincir ve kripto para dünyasının önemli isimlerinden Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat ve bölüm konuğu Ebru Güven, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber canlı yayını KriptoVeteran’da buluştu. KriptoVeteran buluşmalarının on birincisi dün gerçekleştirildi. Kripto para dünyasının tanınmış dört ismi canlı yayında bir araya gelerek, geçtiğimiz günlerin önemli gelişmelerini değerlendirdi. Bu bölümün ana gündem maddeleri şu ...

Bağlantıyı kopyala