Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Metaverse’e Girmek Çok Değişik Bir Deneyim | Metaverse Evreninde Oyun

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Melis Hazal Karagöz ve Ozan Sihay ile birlikte kendi metaverse evrenimize girip giyilebilir teknolojiler, artırılmış gerçeklik, VR, sanal gerçeklik, Metaverse’ün geleceği ve Metaverse arsaları ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca Metaverse oyunu oynayarak yükseklik korkularımızı test ettik.

Metaverse Evreninde Oyun

Melis Hazal Karagöz programın başında Ozan Sihay‘ın teknoloji ile olan ilgisinden bahsetti. Melis Hazal Karagöz, Ozan Sihay’a “Metaverse teknolojisi hakkında ne düşünüyorsun?” şeklinde bir soru yöneltti:

Ozan Sihay, Melis Hazal Karagöz’ün sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Metaverse kavramının daha çok başındayız bence. Hatta önümüzde baya bir zaman olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bu kavramın tam oturması için böyle düşünüyorum. Ayrıca söyleyeceklerim tabii ki benim şahsi fikrim. Bu durum biraz cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlarına benziyor. Aslında bakarsak şu anda da öyle bir durumdayız.

Ozan Sihay konuşmasında ayrıca şu noktaya dikkat çekti:

Bunun yanında metaverse kavramını tam olarak benimsemek isteyen herkes öncelikle VR gözlük ve eldiven sahibi olmalı. Yani aslında daha çok bu gözlük ve eldivenlerin daha günlük hayata entegre olacak şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.

Yazar: Sena Karakılıç

Goldman Sachs, FTX Krizi Sonrası Şirket Avında

Kripto para sektörüne kötü etki eden FTX krizi, bazı şirketler için bir fırsat niteliği taşıyor. Öyle ki Goldman Sachs, FTX’in patlamasının ardından değerinde büyük düşüşler yaşayan kripto şirketlerine milyonlarca dolar ayırmak istiyor. Diğer taraftan Voyager‘ın çöküşü sonrası kolları sıvayan FTX’in bugün aynı konuma düşmesi ise dramatik bir şekilde dikkat çekiyor. Goldman Sachs, FTX Krizi Sonrası ...

Bağlantıyı kopyala