Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Blockchain Şirketi Aptos Labs, Google Cloud ile Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Küresel olarak Blockchain şirketleri tüm hızıyla gelişimini sürdürürken önemi ortaklıklar yapılmaya devam ediliyor. Son olarak Blockchain girişimi Aptos Labs, şirketlerin ve geliştiricilerin kendi ağlarında daha kolay kurulum yapmalarını sağlayacak bir hamleyle Google Cloud ile ortaklık kurdu. 

Blockchain Şirketi Aptos Labs, Google Cloud ile Ortaklık Kurdu

Google Cloud Aptos’un ilk Bulut Ortağı Oldu

Blockchain odaklı yeni bir girişim olan Aptos Labs, inşaatçılar için ölçeklenebilir, güvenli ve sürdürülebilir altyapı sağlamayı planlıyor. Layer-1 projesi, eski Meta çalışanları tarafından kurulmuş büyük bir teknoloji geçmişine sahip. Proje ilk olarak Daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilecek bir Blockchain oluşturma hedefiyle başlatıldı. 

Şirketin teknolojisi ise şirketin kurucularının Meta’da (eski Facebook) üzerinde çalıştığı Diem ağına dayanmakta. Şirket ayrıca Mart ayında “halka açık Devnet” in lansmanını duyurdu.

Google Cloud işbirliği sayesinde herkes Aptos ağındaki bir düğümü 15 dakikadan daha kısa bir sürede çalıştırabilir, bunun geliştiricilerin donanım gereksinimleri olmadan oluşturmalarını sağlama yolunda bir adım olduğunu da sözlerine ekledi. 

Son olarak Aptos Labs’in kısa bir süre önce 200 milyon dolarlık bir tohum finansman turunu başarıyla tamamladığını da belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Gizem Sezeri: Regülasyonları Bekliyoruz

Bu ay dördüncüsü düzenlenen Kripto Meydanı’nda, yatırım dünyasının genel çerçevesi ve kripto dünyasındaki konumu ele alındı. Sektörden önemli isimler bu alanda yapılan gelişmeleri adımları ve eksiklikleri konuştu. 17 Kasım Perşembe günü Levent Kolektif House‘da alanında uzman isimler bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Konuşmacılar arasında yer alan Boğaziçi Ventures Büyüme Fonu Yöneticisi Gizem Sezer de sektörün gelişimi hakkında detaylara yer ...

Bağlantıyı kopyala