Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Huobi Tech Yeni Fırsatlar İçin Huobi Tech Capital’i Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Şirketlerin blok zinciri yeniliklerinin getireceği fırsatları yakalamak için yaptığı yatırım ya da satın alımlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Son dönemin popüler konularından olan Web 3, DeFi ve Metaverse alanları da şirketlerin ilgisini çekiyor. Hong Kong merkezli bir teknoloji şirketi olan Huobi Technology, bugün yaptığı açıklama ile birlikte Web3, DeFi ve Metaverse fırsatlarını yakalamak için yeni girişimi olan Huobi Tech Capital’in kurulduğunu açıkladı. Huobi Tech Capital, Huobi Tech’in blok zincirini güçlendirmek adına yapacağı stratejik satım alımlara odaklanacak.

Huobi Tech Yeni Alanlarda Varlık Göstermeyi Hedefliyor

GameFi alanında yeni fırsatları yakalamak isteyen Huobi Tech, Web 3.0, DeFi ve Metaverse alanlarındaki yeni fırsatların yakalanması ve kendi blok zincirinin güçlendirilmesi için stratejik satın alımlar yapabilmek için Huobi Tech Capital şirketini kurdu.

huobi tech yeni firsatlar icin huobi tech capitali kurdu 2

Daha önce de GameFi alanında güçlü yatırımlarıyla dikkat çeken Huobi Tech, blok zinciri yeniliklerine daha iyi uyum sağlayabilmek için yeni yatırımını da gerçekleştirmiş oldu. Huobi Tech yeni şirketiyle birlikte bu alanlarda faaliyet gösteren start – up şirketlerin daha önceden satın alınmasını mümkün hale getirmeyi planlıyor.

Yazar: Burak Köse

Toncoin (TON) Nedir?

Açılımı The Open Network anlamına gelen TON, yüksek performanslı, merkezsiz, katman-1 blockchain ağı ve Toncoin (TON) da ağın yerel kripto para birimi. TONUSDT rates by TradingView Bu rehber içeriğimizde TON projesini kapsamlı bir şekilde inceleyeceğiz… Toncoin: Telegram’ın Ölü Doğan Projesi Toncoin projesinin başlangıçta Telegram Open Network (TON) adı altında geliştirildi. Projenin yerel kripto para birimi ...

Bağlantıyı kopyala