Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Twitter, Aave’nin Kurucusu Stani Kulechov’un Hesabını Kapattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce 44 milyar dolara Tesla CEO’su Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, Aave’nin kurucusu Stani Kulechov’un hesabını kalıcı olarak kapattı. Bu, Twitter’ın en ciddi yaptırım eylerimden biri olarak değerlendiriliyor.

Twitter, Aave’nin Kurucusu Stani Kulechov’u Engelledi

Aave’nin kurucusu Stani Kulechov, Twitter’ın engeline katıldı. Kulechov, mavi tikli onaylı hesabından, Twitter’a geçici olarak CEO olarak katıldığını söyleyen bir tweet atmıştı. Bu tweetin 1 gün sonrasında hesap askıya alındı.

twitter aavenin kurucusu stani kulechovun hesabini kapatti 2

Başta da söylediğimiz gibi Twitter, Tesla CEO’su Elon Musk tarafından 44 milyar dolara satın almıştı. Tabii anlaşma tamamlanana kadar Twitter’ın CEO’su Parag Agrawal olarak kalmaya devam edecek. Anlaşmanın, hissedar ve düzenleyici onaylara tabi olarak bu yıl içinde kapanması bekleniyor.

twitter aavenin kurucusu stani kulechovun hesabini kapatti 3

Musk, Twitter’ı satın almasının ardından ifade özgürlüğü vurgusu yapmıştı. Kulechov’un hesabının askıya alınması ise bu açıklamalardan sonra geldi.

Musk’ın tam açıklaması şöyleydi:

Özgür konuşma, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır. “İfade özgürlüğü ile sadece yasaya uygun olanı kastediyorum. Yasanın çok ötesine geçen sansüre karşıyım”

Yazar: Hazal Orta

Hırsızda Vicdan Aramak!

Soygun yılında mücadelesini bırakmışlar, bugün aynısını yapıyor.Soyulan yatırımcı, soyulan dünya insanı mücadeleden bıkmış, dayanacak gücü kalmamış, hırsızda vicdan aramaya başladı.Varlıklarına sahip çıkmamış, vaktini işine vermemiş, kendini geliştirmemiş, vaktinin çoğunu elindeki telefona ayırmış, sağa sola laf yetiştirmeyi kendine görev edinmiş, üç beş kuruşuyla al-sat yaparak para kazanma hayali kurmaya devam eden, yeni dünya sistemini kavrayamamış, ne ...

Bağlantıyı kopyala