Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Küresel Emlak Devi, Shiba Inu ve Dogecoin Kabul Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket, popüler kripto paraları ödeme seçenekleri arasına hızla ekliyor. Son olarak gayrimenkul yatırımı ve yönetimine odaklanan şirket JamestownBitPay ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Şirket bu ortaklık ile birlikte meme tokenlar Shiba Inu ve Dogecoin dahil olmak üzere birçok kripto para birimini kabul etmeye başlayacak.

Küresel Emlak Devi, Shiba Inu ve Dogecoin Kabul Ediyor

Jamestown, BitPay aracılığı ile SHIB ve DOGE Kabul Edecek

Jamestown, BitPay ile bir ortaklık anlaşması imzalayarak kripto para birimi ödemelerini kabul ettiğini bildirdi. Bu, şirketin, Avrupa’ya genişlemeyi düşünürken, ABD merkezli emlak mülklerinde kripto ile kira kabul etmesine de izin verecek.

Jamestown Başkanı Michael Phillips, konuyla alakalı olarak verdiği bir röportajda, kriptonun şirketin teknoloji ve sanal entegrasyon yoluyla inovasyon uygulama planlarının büyük bir parçası olacağını belirtti.

Son olarak BitPay’in; yatırımcıların ve işletmelerin, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), USD tabanlı stablecoin’ler ve Dogecoin (DOGE) gibi önde gelen meme kriptoları ile ödeme kabul etmesine olanak tanıdığını belirtelim. 

BitPay, kripto ödemelerini fiat’a dönüştürüyor, bu nedenle Jamestown aslında kripto almayacak veya tutmayacak.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Mevduat Faizi 20 Yılın Zirvesinde!

ABD bankacılık etkileri piyasayı etkilemeye devam ediyor. Son olarak mevduat faizlerinde bir süredir etkili olan yükseliş ivmesi 20 yılın en yüksek seviyelerinin kaydedilmesiyle sonuçlandı. Mevduat Faizi 20 Yılın Zirvesine Çıktı Bloomberg HT’nin haberine göre; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, 3 aya kadar vadeli mevduatlarda faiz 24 Mart haftası itibariyle yüzde 28,10 oldu. Böylelikle ...

Bağlantıyı kopyala