Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Bentley Üniversitesi, Öğrenim Ücretini Kripto Para Biriminde de Alacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Massachusetts’te bulunan finans okulu Bentley Üniversitesi, öğrenim ücretleri için kripto para birimlerini de kabul etmeye başladığını açıkladı. Bentley Üniversitesi bunun için Coinbase ile ortaklık kurdu. Okul, Bitcoin de dahil olmak üzere 3 farklı kripto para biriminde ödeme alacak.

Bentley Üniversitesi, Kripto ile Ödeme Alacak

Bentley Üniversitesi‘nden yapılan açıklamaya göre, okul, kripto ile ödeme alabilmek için kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurdu. Bu kapsamda okul; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) birimlerinde ödeme kabul edecek. Bentley başkanı E. LaBrent Chrite, 105 yıl önce kurulan okulun geleneksel finansal ortamı tamamen değiştirebilecek bir teknolojiyi benimsediğine dikkat çekti.

bentley universitesi ogrenim ucretini kripto para biriminde de alacak 2

Chrite, açıklamasında şu sözlere de yer verdi:

Bentley Üniversitesi, değişen dünya ekonomisinde başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerilere sahip iş liderlerini hazırlamada ön saflarda yer alıyor”

Bu arada İngiltere’deki Cumbria Üniversitesi, Fransa’daki Financial Business School ve İspanya’daki Entrepreneurship Business School da kripto para birimlerinde ödeme alan eğitim kurumları olarak dikkat çekiyor. ABD’de ise Pennsylvania’daki King’s College ve Pennsylvania Üniversitesi de kripto ile ödeme alan okullar arasında.

Yazar: Hazal Orta

Blockchain Women, Gender-Free Chain Etkinliğini Düzenledi

Küresel olarak başarısını günden güne kanıtlayan NFT sektörü, sanatla olan bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Bunun bir örneği olarak Blockchain Women ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘ne özel olarak Artdog ve Paribu işbirliği ile bir NFT etkinliği düzenledi. 13 Mart’a kadar devam eden NFT sergisinde yer alan NFT’lerin satışı da gerçekleştiriliyor. Birçok kadın sanatçı NFT eserlerini ...

Bağlantıyı kopyala