Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Avustralya’nın İlk Kripto ETF’leri Bu Hafta Piyasaya Sürülecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce Avustralya’nın İlk Bitcoin ETF’sinin lansmanının ertelendiği bilgisini vermiştik. Bu kez konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Elde edilen son bilgilere göre; Avustralya’nın İlk Bitcoin ETF’si bu hafta piyasaya sürülecek.

Avustralya 12 Mayıs’ta İlk Spot Bitcoin ETF’sini Piyasaya Sürecek

Avustralya’nın ilk kripto para borsasında işlem gören fonları (ETF), finansal ürünleri iki hafta boyunca piyasadan uzak tutan gecikmelerden sonra ülkenin Cboe borsasında 12 Mayıs Perşembe günü yayına girecek. Bilindiği üzere söz konusu ETF’lerin lansmanı ertelenmişti.

avustralyanin ilk kripto etfleri bu hafta piyasaya suruleceku

Detaylandırmak gerekirse Avustralya; 21Shares Bitcoin ETF (EBTC) ve ETFS 21Shares Ethereum ETF (EETH) olmak üzere iki spot işlem gören ETF’yi piyasaya sürüyor.

Hatırlatmak gerekirse ETF Menkul Değerler Dağıtım Başkanı Kanish Chugh, söz konusu ETF’lerin ertelenmesi ile ilgili olarak gecikmede ETF Menkul Kıymetler veya borsanın hatası olmadığını iddia ederek, fonun sorunu çözmek için hızla çalıştığını da sözlerine eklemişti.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) güncel durumuna bir göz atalım. Bitcoin (BTC) haberin yazımı esnasında Coingecko verilerine göre;

Yazar: Sena Karakılıç

Avrupa Merkez Bankası Yetkisinden Kripto Açıklaması

Dünya genelinde kripto para birimlerinin benimsenmesi artmaya devam ederken, hükümetler de bu alanda yeni düzenlemeler üzerinde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası (ECB) cephesinden de kripto konusunda yeni açıklamalar geliyor. ECB Denetleme Kurulu Üyesinden Kripto Düzenleme Sinyali Avrupa Merkez Bankası (ECB) Denetleme Kurulu üyesi Elizabeth McCaul, yaptığı bir paylaşımda, FTX ve Binance gibi büyük ...

Bağlantıyı kopyala