Bitcoin (BTC) $ 62,039.62 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,420.44 0.01%
BNB (BNB) $ 561.62 0.03%
Solana (SOL) $ 143.62 0.29%
XRP (XRP) $ 0.529964 0.31%
Cardano (ADA) $ 0.348322 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108903 0.35%
Al veya Sat Paribu

Meta Venture Fund, Projeleri NFT Summit İstanbul 2022’ye Hazırlanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

28 – 29 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan NFT Summit İstanbul 2022 için geri sayım devam ediyor. Geri sayım sürerken, etkinliğe dair yeni detaylar da ortaya çıkıyor. Meta Venture Fund, organize ettiği etkinlikte portföyündeki Aerospace, RoboClash ve Inflow Token gibi projeleriyle, ilgi odağı olacak gibi duruyor.

Meta Venture Fund ve Projeleri NFT Summit İstanbul 2022’de Boy Gösterecek

NFT’lere olan ilgi hem dünyada hem de Türkiye’de her geçen gün artıyor. NFT Summit İstanbul 2022‘de ülkemizde NFT’nin konuşulacağı etkinliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Etkinliğin arkasında Meta Venture Fund var. Meta Venture Fund, portföyündeki Aerospace Finance, RoboClash ve Inflow Token, Face The Zeitgeist, apeXturco gibi projeleriyle etkinlikteki yerini de alacak. Ayrıca Meta Ventura Fund, etkinlikte iki sürpriz projesini daha duyurmaya hazırlanıyor.

meta venture fund projeleri nft summit istanbul 2022ye hazirlaniyor 2

Şirketin portföyündeki projelere bakacak olursak,

Aerospace Finance‘in web3 dünyasında güçlü ve güvenilir bir ekosistem yaratmak için geliştirildiğini görüyoruz. Bu ekosistem içinde NFT, GameFi, DAO projeleriyle birlikte merkeziyetsiz birçok projenin finans ve ekosistem yönetimini son teknolojiyle geliştiren Aerospace Finance, bir merkeziyetsiz yapıdan daha fazlası olmak istiyor. Aerospace, kendi tokenı GALAXY’nin de lansmanını bu etkinlikte yapacak ve ilk satışına burada başlayacak.

Profane Pigegon Studios ve Spike Games ortak projesi olarak Meta Venture Fund ve Games United yatırımıyla hayata geçecek olan RoboClash ise oyun dünyasına giriyor. Kullanıcıların Avalanche platformunun kripto para birimi olan AVAX ile ödeme yaparak diledikleri sayıda Robo karakter satın alabildiği ve yine aynı para birimi ile oyun oynayıp AVAX kazanabildiği oyunun tüm karakterleri NFT’lerden oluşuyor. RoboClash’in ön lansmanı da 28 Mayıs’ta NFT Summit İstanbul’da yapılacak.

Inflow Token ise influencerlar, takipçiler ve markalar arasındaki ilişkileri demokratikleştirmek istiyor. Bu da şöyle anlatılıyor:

“Mevcut statüko, bir kişinin bir etkileyici olduğu bir durum. Takipçileri denklemden çıkarırsanız, tüm formül bozulur. Aynı zamanda, takipçilerin bu denklemden elde ettiği hiç ekonomik fayda yoktur. Inflow Token ile herkes kazanıyor. Takipçi takip ettiği influencer’dan angajman satın alıyor, bu satın almanın karı da token aracılığıyla bütün ekonomi ile paylaşılıyor”

Bir de apeXturco var. Bu da bir PFP ve avatar projesi. apeXturco, metaverse temelli bir dijital ve modern sanat müzesi olan Face The Zeitgeist (Zamanın Ruhuyla Yüzleşme) da lansmanı yapılacak projelerin arasında yer alıyor. 

Yazar: Hazal Orta

Mehmet Şimşek, Ekonomideki Öncelikleri Açıkladı

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesinde en çok merak edilen bakanlık elbette ki Hazine ve Maliye Bakanlığı olmuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomideki öncelikleri sıraladı. Mehmet Şimşek’ten Acil Öncelik Açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden ekonomik gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Şimşek açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Plan ve program dahilinde, belirlediğimiz ilkeler ...

Bağlantıyı kopyala