Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon, Yeni Terra Kurtarma Planını Paylaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, neredeyse sıfır olan Terra blockchain ağını kurtarmak için yeni bir “Canlandırma Planı” paylaştı. Terra blockchain varlığı Terra (LUNA) yaşanan son olaylar sonrasında Binance borsasından kaldırılmıştı.

Do Kwon’dan Yeni Terra Blockchain Canlandırma Planı

Terraform Labs kurucusu ve CEO’su Do Kwon, kısa bir süre önce yeni “Terra Ekosistem Canlandırma Planını” paylaştı. Kwon’un Terra blockchain ağının yeniden canlandırma planı, ağ sahipliğinin 1 milyar yeni jetonun UST ve LUNA sahiplerine dağıtılmasıyla birlikte Terra blockchain’inin yeniden başlatılması anlamı taşıyor.

do kwon yeni terra kurtarma planini paylasti 2

Terraform Labs ekibiyle birlikte Terra blockchain ağını kuran Kwon, bugün, Terra ekosisteminin tamamen çöktüğünü de kabul etti. Ağın büyük bir güven kaybettiğini söyleyen Kwon, geliştirici ekosisteminin ve topluluğun korunması için ağın yeniden başlatılmasının bir mecburiyet olduğunu da söyledi. UST sahiplerinin ağın büyük bir payına sahip olması gerektiğini söyleyen Kwon, Terra blockchain ağında yeni bir güncellemenin daha olacağını belirtti. Do Kwon son olarak yaşanan bu olaylar nedeniyle kalbinin kırık olduğunu ve olaylar esnasında herhangi bir çekim işlemi yapmadığını belirtti.

Yazar: Burak Köse

Dogecoin’den Billy Markus, Jackson Palmer’ı Engelledi

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortakları arasında sessiz bir savaş başladı. Dogecoin’in kurucu ortaklarından Billy Markus, bir başka kurucu ortak olan Jackson Palmer’ı engelledi. Dogecoin Kurucuları Arasında Engel Hamlesi Elon Musk tarafından açık bir şekilde desteklenen kripto para birimi Dogecoin, çeşitli tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. İki Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı olan Billy ...

Bağlantıyı kopyala