Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Ledger Connect’in Beta Sürümü Duyuruldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Küresel olarak birçok önemli şirket web3 çalışmalarını hızlandırırken, kripto şirketleri de yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Son olarak popüler donanım cüzdanı üreticisi Ledger, yeni ürünü Ledger Connect‘in beta sürümünü duyurdu. Şirket bu yeni ürün ile birlikte Ledger, yeni nesil web3 projelerine destek sağlayabilecek.

Ledger Connect'in Beta Sürümü Duyuruldu

Ledger Connect ile Ledger Nano X ve Mobile, Safari ile Uyumlu Olacak

Ledger ürettiği donanım cüzdanları ile kripto yatırımcılarının varlıklarını çok daha güvenli bir şekilde korumasını hedefleyen kripto şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin Nano X, Nano S ve Nano S Plus gibi farklı donanım ürünleri bulunurken, yakın zamanda erişime açılması planlanan Ledger Connect ile tarayıcı üzerinden de bu varlıklara erişim sağlanabilecek.

Yeni özellikler ilk başta şirketin amiral gemisi ürünleri Ledger Nano X ve Mobile Safari ile uyumlu olacak. Şirket paylaştığı bir bir blog yazısında, Ledger’ın beta lansmanı sırasında diğer protokollere geçmeden önce Ethereum ve Solana ile uyumlu olacağını açıkladı.

Son olarak Ledger, Ledger Nano S Plus ve Masaüstü desteğinin daha sonra güncelemeler ile geleceğini belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

ERN Coin Nedir?

ERN coin, Eternity Chain adlı bir NFT platformunda kullanılan kripto paradır. Etenity Chain platformu kendi topluluğu tarafından yönetilen yenilikçi bir blockchain platformu olarak ifade edilebilir. Burada kullanıcılara özelleştirilmiş sınırlı niteliklerde NFT’ler sunuluyor. Kullanıcıların kendi favori sanatçıları tarafından tasarlanmış işlem kartları yine Eternity Chain kapsamında platformdaki kişilere sağlanıyor. NFT dünyası son zamanlarda oldukça büyük bir yankı ...

Bağlantıyı kopyala