Bitcoin (BTC) $ 62,513.75 0.53%
Ethereum (ETH) $ 2,443.55 1.31%
BNB (BNB) $ 566.04 0.69%
Solana (SOL) $ 145.39 1.73%
XRP (XRP) $ 0.533877 0.56%
Cardano (ADA) $ 0.351827 0.07%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111347 2.02%
Al veya Sat Paribu

Kanadalı Yardım Kurumu BTC ve ETH Desteği Sunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimleri artık yardım kuruluşları tarafından kabul edilmeye devam ediliyor. Kanada Arama Kurtarma Organizasyonluğu Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada Bitcoin ve Ethereum’un bağış olarak kabul edileceği açıklandı.

Yardım Kurumu Bitcoin İle Bağış Toplayacak

Kanada’da faaliyet gösteren, Britanya Columbia Arama ve Kurtarma Derneği (BCSARA) artık en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile bağış kabul etmeye başladığını açıkladı. Kâr amacı gütmeyen bir yardım kuruluşu olan Britanya Columbia Arama ve Kurtarma Derneği, kripto para ödemelerini ülkedeki en büyük çevrimiçi bağış ve bağış toplama platformu olan CanadaHelps aracılığıyla kabul edecek.

kanadali yardim kurumu btc ve eth destegi sunuyor 2

Dernek tarafından yapılan açıklamada, minimum bağışın 100 dolar olarak belirlendiği açıklandı. Bağışların anında dolara çevrileceği belirtildi. 2002 yılında kurulan BCSARA, binlerce gönüllüye yardım, malzeme ve destek sağladı. Organizasyon 79 arama kurtarma grubuna sahip ve şirket tarafından internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu çalışmalar neticesinde 2.100 kişi kurtarılmış durumda. Son olarak bu ayın başlarında Wikimedia Vakfı, çevreye olan olumsuz etkileri sebebiyle kripto para birimi bağışlarını yasaklamak için adım atmıştı.

Yazar: Burak Köse

Fed Başkanı Jerome Powell, Dijital Dolar Hakkında Konuştu

Federal Rezerv başkanı (FED) Jerome Powell yaptığı açıklamada, ABD merkez bankasının dijital bir dolar oluşturmak için Kongre ile birlikte çalışması gerektiğine inandığını dile getirdi. Senato Bankacılık Komitesi huzurunda konuşan Powell, merkez bankası dijital para birimi konusunu elde aldı. Pennsylvania Senatörü Pat Toomey’in dijital dolar konusunu açmasıyla birlikte Powell konuyla alakalı şunları kaydetti: “Bu önemli bir konu. ...

Bağlantıyı kopyala