Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Avalanche’tan ApeCoin DAO’ya Otherside’ı Taşıma Teklifi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Otherside metaverse‘ünün arkasındaki ApeCoin DAO’ya kısa süre önce Avalanche ekibinden ilginç bir teklif geldi. Avalanche’ın ekibi, Otherside’ın Avalanche ağına geçmesi gerektiğini öne süren bir teklif yaptı.

Avalanche, Otherside’ı İstiyor

Otherside metaverse’ünün ve Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunda kullanılan ApeCoin’in yönetim organı olan ApeCoin DAO’ya Avalanche ekibinden bir teklif geldi. Çatı şirket Yuga Labs ise şimdilik bu teklif hakkında bir açıklama yapmadı.

Yuga Labs, geçen ay, Ethereum’daki ağ tıkanıklığından ve artan gas ücretlerinden şikayet etmişti. Hatta, ölçeklenebilirlik taleplerini karşılamak için kendi Blockchain ağına sahip olmak istediğini de söylemişti.

Avalanche ekibi de tam da bu noktada harekete geçti ve olası bir geçiş için ApeCoin DAO’ya başvuru yaptı.

The Block‘a göre, Avalanche tarafından konuya ilişkin şu açıklama geldi:

“ApeCoin DAO’ya, Otherside’ın gelecekteki topluluk büyümesini daha yüksek verim, daha fazla ölçeklendirme yeteneği ve daha düşük gas ücretleri yoluyla desteklemek için bir Avalanche subnetinde Otherside’ı başlatmasını öneriyoruz”

Avalanche’ın ana geliştirme şirketi Ava Labs’in CEO’luk koltuğunda oturan Emin Gün Sirer, ekibinin  ApeCoin DAO’yu ikna etmeye çalışmakla ilgilendiğini doğrulayan isim oldu. Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Sirer, “ApeCoin bir Avalanche alt ağı olarak harika olurdu” dedi.

Teklif şimdilik ApeCoin DAO masasında ancak ne zaman sonuca bağlanacağı bilinmiyor. Bu arada topluluk üyelerinin bir kısmı ApeCoin DAO’nun Ethereum Blockchain ağının bir parçası olarak kalması ve ayrı bir ağa geçmek yerine mevcut Katman 2 ölçeklendirme çözümleriyle ölçeklenebilirlik sağlamaya odaklanması gerektiğini savunuyor.

Yazar: Hazal Orta

Google Cloud ve LayerZero’dan ortaklık hamlesi

Kripto para sektöründe birçok farklı alanda ortaklıklar yapılıyor. Özellikle teknoloji şirketleri bu alanda ilerleme kaydetmek için bir hayli yoğun mesai harcıyor. Bu kez bir ortaklık haberi de Google Cloud ve LayerZero’dan geldi. Google Cloud, LayerZero ile yaptığı anlaşma ile beraber blockchainler arasında gönderilen mesajları doğrulamayı hedefliyor. Google Cloud ve LayerZero ile ortaklık kurdu Google Cloud, ...

Bağlantıyı kopyala