Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Tether’in USDT’si Polygon’a Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tether’in stablecoin’i USDT, bir Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon’da da piyasaya sürüldü. USDT artık 11’den fazla blokzincir ağında bulunuyor.

Tether’in USDT’si Polygon’a İniş Yaptı

Tether’in Amerikan dolarına sabit stablecoin USDT, 73 milyar dolarlık piyasa değeriyle, en değerli stablecoin’ler listesinin ilk sırasında. Tether, USDT’nin kripto pazarındaki erişimini genişletti. USDT artık Polygon ağında da yer alıyor.

USDT’nin kullanılabileceği ağlar şöyle sıralanıyor: Polygon, Ethereum, Solana, Avalanche, Algorand, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama ve Bitcoin Cash’in Standard Ledger Protocol’ü.

tetherin usdtsi polygona geldi 2

Tether yaptığı açıklamada USDT‘nin Polygon’da yer almasının, ekosisteme yardımcı olacağını söylüyor. Bu arada hemen belirtelim, Polygon ağında çalışan 19.000’den fazla merkeziyetsiz uygulama bulunuyor. Tether de artık kullanıcıların ekosisteme girmek ve getiri elde etmek için USDT de kullanabileceğini açıklamış oldu.

Tether birçok blokzincirde var. Ancak, The Block‘a göre Ethereum ve Tron ağlarındaki kullanımın fazlalığı dikkat çekiyor.

Tron’daki bu popülerliğin sebebi ise ağın Ethereum’dan daha ucuz ve hızlı olması. Yatırımcılar, platformlar arası para taşımak için Tron’da USDT’yi çok fazla kullanıyor.

Yazar: Hazal Orta

BofA, Bitcoin’in (BTC) Enflasyon ile İlişkisine Değindi

Amerika’nın en büyük ikinci bankası Bank of America bir araştırma raporu yayımladı. Bank of America, lider kripto para birimi Bitcoin’in 21 milyonluk arz sınırının, onu bir enflasyon koruması veya değer deposu olarak tutmak için önemli bir yere sahip olduğunu belitti. Bunun yanında kripto para biriminin 2021 yılının Temmuz ayından bu yana giderek artan bir şekilde ...

Bağlantıyı kopyala