Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Kızılay’dan Metaverse Hamlesi Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Metaverse‘ün hızla benimsenmesi ile beraber birçok şirket ve kurum bu alana girmeye ve yatırımlarını bu alana yapmaya başladı. Türkiye’den de metaverse’e giriş yapanların sayısı artmaya başladı. Bu kez Türkiye’deki en büyük insani yardım kuruluşu Kızılay, metaverse‘e adım attığını duyurdu.

Kızılay, Metaverse Evreninde Eğitimlere Başlıyor

Kızılay ve IFRC Genel Başkan yardımcısı Dr. Kerem Kınık ile Meta yöneticileri arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde önemli bir toplantı gerçekleşti ve iki taraf arasında önemli bir anlaşma yapıldı. Anlaşmaya göre, Kızılay’ın gerçekleştirdiği projeler Facebook, Instagram ve WhatsApp üzerinden ulusal derneklerin kullanımına da sunulacak.

kizilaydan metaverse hamlesi geldi

İş birliği kapsamında Kızılay’da metaverse’te yerini alacak. Kızılay, ilk yardım ve afetlere hazırlık gibi konularda farkındalığı arttırmak ve bireyleri daha hazırlıklı hale getirmek için metaverse’ün sunduğu imkanlardan faydalanacak çözümler üretmek için çalışmaya başlayacak.

Meta yönetimi ile varılan anlaşmayı değerlendiren Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, şu açıklamalarda bulundu:

Meta yöneticileriyle bir araya geldiğimiz toplantıda mevcut iş birliğimizin geliştirilmesi yönünde mutabakat sağladık. Geleceğe dönük iş birliklerimiz arasında öne çıkan konulardan bir tanesi Metaverse oldu. İlk yardım ve afetlere hazırlık gibi konularda farkındalığı arttırmak ve bireyleri daha hazırlıklı hale getirmek için metaverse’ün sunduğu imkanlardan faydalanacak çözümler üretmek için çalışmaya başlıyoruz.

Yazar: Esra Bayram

Peter Schiff, Grayscale’i Bitcoin (BTC) Piyasasını Manipüle Etmekle Suçluyor

Euro Pacific Capital’in CEO’su ve Bitcoin (BTC) karşıtı Peter Schiff, Twitter üzerinden yağtığı açıklamada Grayscale Investments’i, manipülasyon yapmakla suçladı. Schiff’e göre Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ürününü kullanarak, Bitcoin pazanırını manipüle etmeye çalışıyor. Schiff attığı bir tweet’te, Grayscale’in Bitcoin satın alma niyetinden şüphe duyduğunu ifade etti. Çünkü şirketin ana ürünü olan GBTC şu anda NAV’a ...

Bağlantıyı kopyala