Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Alman B2B Girişimi Mondu’ya 43 Milyon Dolarlık Yatırım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Gün geçmiyor ki bir Web3 şirketine daha yatırım yapılmasın. Son dönemde artan kullanıcı dinamiği ve teknolojiler ile birlikte yatırımcıların odak noktası Web3 olmuş durumda. Blockchain‘den güç alan teknolojilere milyonlarca dolarlık yatırım yapan yatırımcılar, bu kez de Berlin merkezli B2B (Bussiness to Bussiness) girişimi Mondu‘ya yöneldi.

Alman B2B Girişimi Mondu'ya 43 Milyon Dolarlık Yatırım
Yatırım araçları nelerdir?

B2B Girişimi Mondu 43 Milyon Doları Pazarlama için Kullanacak

Şimdi al sonra öde (BNPL) yöntemini bir B2B iş modeline getirmeyi amaçlayan Mondu‘nun yaptığı duyuruya göre, Cherry Ventures ve Fintech Collective‘in katılımını içeren A serisi yatırım durunda 43 milyon dolar toplamayı başardı. Şirket bu yatırımı çözümünü geliştirmek ve Haziran ayında Avusturya’dan başlayarak yeni Avrupa pazarlarına genişletmek için kullanacak.

Valar Ventures’ın kurucu ortağı Andrew McCormack, konuyla alakalı olarak yayımladığı basın açıklamasında, Mondu‘nun B2B finansmanındaki çeşitli sorunların çözülmesine yardımcı olduğunu söyledi:

“B2B ödeme pazarı çok büyük ve dijitale geçişi son birkaç yılda hızlandı. B2B e-ticaret pazarı B2C’den daha büyük, ancak mevcut teklifler tarafından yetersiz hizmet veriliyor. Özellikle KOBİ’ler için finansman seçenekleri olan çevrimiçi işlemler oldukça sınırlı. Mondu bu soruna bir çözüm getiriyor”

 

Yazar: Cem Arslan Kurt

HyperChain X (HYPER) Kripto Para Birimi Nedir?

HyperChain X (HYPER) kripto para birimi nedir, avantajları, nasıl çalışır ve nasıl satın alınır? HYPER hakkında bilmeniz gereken her şey btchaber.com’da. HyperChain X, blockchain teknolojisini temel alan, yeni nesil bir kripto para birimidir. Bu dijital para birimi, hızlı işlem onay süreleri, düşük işlem ücretleri ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunarak finansal işlemleri kolaylaştırmayı amaçlar. HYPER token, ...

Bağlantıyı kopyala