Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Arjantin Futbol Takımı, Formalarında SHIB Logosunu Kullanacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) ile ilgili olarak birçok yeni gelişme yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde Shiba Inu (SHIB) olumlu gelişmeler ile gündemde kalmayı başarıyor. Genellikle yakım haberleri ile sık sık gündeme gelen Shiba Inu bu kez Arjantin’de bulunan bir futbol takımının formalarında kullanılması ile dikkatleri üzerine çekti.

Arjantin Futbol Takımı, Formalarında SHIB Logosu Yer Alacak

Shibainuart’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre; Arjantin’de bulunan futbol takımı “El Talita Csyd”, formalarında Shiba Inu (SHIB) logosunu kullanacak.

Shibainuart konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Arjantin’de “Club S. Y D. El Talita”nın alt kategorileri için ekipman kullanarak Futsal’ın yeni günü SHIB. SHIBARMY Arjantin’de “Club S. Y D. El Talita”nın alt kategorileri için SHIB ekipmanı kullanılarak Futsal’da yeni gün yaratıyor.

Shiba Inu Balinasının Ticaret Hacmi Yüzde 341 Arttı

WhaleStats’ın en iyi 100 Shiba Inu sahibine ilişkin analizi, bu adres kategorisi için 24 saatlik işlem hacminin yaklaşık yüzde 341 arttığını bildiriyor. Ayrıca IntoTheBlock verilerine göre; Shiba Inu balinaları, büyük işlemlerin sayısı yüzde 112 arttığı için son 24 saat içinde daha aktif hale geldi.

Yazar: Sena Karakılıç

Bir Hint Üniversitesi Hedera Yönetişim Konseyine Katıldı

Bir Hint üniversitesi olan Hindistan Teknoloji Enstitüsü Madras (IITM), merkeziyetsiz Hedera Hashgraph yönetişim konseyinin bir üyesi olduğunu açıkladı. Üniversite ile birlikte konseyin üye sayısı 39’a çıktı. IITM, dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) üzerine inşa edilmiş Hedera kamu defterini yönetmek için faaliyet gösterecek. Bir Hint Üniversitesi, Hedera Yönetişim Konseyinde IITM, konseye katılarak, DLT’nin eğitim ve analiz yeteneklerinin ...

Bağlantıyı kopyala