Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

NFT’nin Bugününe Değil Geleceğine Yatırım Yapıyoruz

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT Summit İstanbul’da NFT ve Blockchain konuları hakkında birbirinden önemli isimler bu alandaki deneyimlerinden bahsettiler. Biz de BTCHaber olarak alanında önemli isimler ile röportajlar gerçekleştirdik. Bu isimlerden biri de Lazzoni NYC Founder Efe Kababulut oldu.

Efe Kababulut: NFT’ye Yatırım Yapıyoruz

Lazzoni’nin kurucusu Efe Kababulut ile NFT ve Metaverse yaklaşımı hakkında konuştuk. Aynı zamanda NFT dünyasına girmek isteyen girişimciler için tavsiyelerini dinledik.

Lazzoni NYC Founder Efe Kababulut ile gelecek planlarından ve bu alana girmek isteyen genç girişimcilere vermek istediği mesajlara değindik. Efe Kababulut NFT ve Blockchain teknolojisini kendi projelerinden şu şekilde bahsetti:

Biz aslında normal mobilya yapıyoruz. Yani aslında marangozluk. Pazarda da aslında kendimizi çok tanıtmayan bir markayız. Fakat NFT alanında biz her ürünümüzün 3D halini yapmaya çalışıyoruz. Genel anlamda kişiye özel tasarımlar yapmak için kollarımızı sıvadık. Biz genel olarak metaverse’e girişin ötesinde daha çok 3D alanda deneyim sağlayabilmelerini istiyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin Oyun Geliştiricisi THNDR Games’ten Yeni Bitcoin Oyunu

Son dönemde Blockchain tabanlı oyunların sayısı artmaya devam ediyor. Ethereum tabanlı oyunların sayısı bir hayli fazla olsa da son dönemde Bitcoin tabanlı oyunların sayısı da artıyor. Bitcoin oyun geliştiricisi THNDR Games, yeni Bitcoin oyununu duyurdu. THNDR Games Cephesinden Bitcoin Oyunu Bitcoin tabanlı oyun geliştiricisi THNDR Games, oyuncuların Bitcoin kazanmak için problem çözme becerilerini diğer oyunculara ...

Bağlantıyı kopyala