Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Terra’nın CEO’su Do Kwon Stablecoin Konusunda Israrcı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Terra Blockchain ağının çökmesi üzerinden 1 hafta geçti. LUNC ve UST’nin değeri bol sıfırlı bir hâle gelirken, yeni Blockchain ağı üzerine kurulu LUNA 2.0 8.38 dolardan fiyatlanıyor. Ancak iddialara göre Terra’nın CEO’su Do Kwon, stablecoin konusunda ısrarcı. Öyle ki Kwon’un yeni bir stablecoin üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Terra’nın CEO’su Do Kwon’un Yeni Bir Stablecoin Üzerinde Çalıştığı İddia Ediliyor

Terra’nın yeni Blockchain ağı Terra 2.0’da algoritmik bir stablecoin olan UST bulunmuyor. Yeni ağda sadece LUNA (LUNA 2.0) bulunuyor. Terra Classic ağında UST’si bulunan kişilere de airdrop ile LUNA 2.0 yolayan ekip, yoluna artık stablecoin olmadan ilerliyor. Ancak TerraForm Labs‘e yakın bir kişinin iddiasına göre Do Kwon’un yeni bir stablecoin istiyor ve tasarım planları üzerinde çalışıyor.

Hem Terra yönetişimine hem de tartışmalı CEO’nun sosyal medya hesaplarına bakıldığında yeni bir stablecoin çalışmalarının izine rastlayamadık. Ortaya atılan bu iddia, topluluk tarafından sert bir tepki ile karşılandı. Terra’nın CEO’su Do Kwon’un konu hakkında bir açıklama yapması bekleniyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Do Kwon Açıkladı: Suçlamaların Nedeni Siyasi

Son dönemde gündemden düşmeyen Terra (LUNA) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce kırmızı bültenle aranan Terra’nın (LUNA) kurusucu Do Kwon hakkında bir yeni gelişme daha yaşandı. Son olarak güncel haberlere göre; Terra’nın kurucusu Do Kwon, Güney Koreli savcıların kendisine yönelttiği suçlamaları siyasi olarak nitelendirdi ve bir kez daha kaçak olmadığını yineledi. Do Kwon ...

Bağlantıyı kopyala