Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Dawn Fitzpatrick, Bitcoin Yerine Ethereum’u Tercih Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken, birçok isim başta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) olmak üzere diğer kripto para birimleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez bir değerlendirmede bulunan isim Soros Fund Management CEO’su Dawn Fitzpatrick oldu.

Fitzpatrick: Ethereum Bitcoin’den Daha İyi Performans Gösterecek

Hisse senetlerinde bu yılki büyük satışlara ve sürekli yüksek enflasyona rağmen, Dawn Fitzpatrick yakın gelecekte bir durgunluktan endişe duymuyor. Soros Fund Management CEO’su yaptığı bir röportajda, Ethereum‘un Bitcoin’e kıyasla ilerleyen dönemlerde daha iyi performans göstereceğini söyledi.

fitzpatrick bitcoin yerine ethereumu tercih ediyorgsa

Soros’un aile ofisi başkanı Dawn Fitzpatrick, ayrıca artan çevresel kaygılar nedeniyle Ethereum’un gelecekte Bitcoin’i geride bırakmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Dawn Fitzpatrick Bloomberg‘e verdiği röportajda konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kripto bence ana akım gitti. Söyleyebileceğim bir uyarı, her şeyden önce, iklim etkisinin giderek daha fazla odak noktası haline geleceği. Dolayısıyla, bu bağlamda, Ethereum’un Bitcoin üzerinde biraz daha fazla çekiş kazanacağını düşünüyorum.

Ek olarak geçtiğimiz yılın ekim ayında Fitzpatrick, Soros’un aile fonunun bir miktar Bitcoin‘e sahip olduğunu doğrulamıştı.

Yazar: Sena Karakılıç

FC Porto Fan Token (PORTO) Nedir?

FC Porto Fan Token (PORTO), BEP-20 ağında geliştirilen bir taraftar token’idir. Binance tarafından geliştirilen fan token’lerden biri olan FC Porto Fan Token, Portekiz’in önde gelen futbol takımlarından FC Porto’nun taraftarlarıyla arasındaki etkileşimi arttırmayı hedefliyor. FC Porto, 1893 yılında kuruldu ve Portekiz’in en zengin ikinci futbol kulübü konumunda. 6 Kasım 2021 tarihinde Binance ve FC Porto ...

Bağlantıyı kopyala