Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Paribu Ventures’tan Bir Yatırım da The Red Village’a!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Paribu Ventures‘ın kısa süre önce merkeziyetsiz borsa Mangata‘ya yatırım yaptığını duyurmuştuk. Yatırımlarına devam eden Paribu Ventures, bu kez Polygon zinciri üzerinde geliştirilen bir karanlık fantezi oyunu The Red Village’a yatırım yaptı.

Paribu Ventures da The Red Village’a Yatırım Yaptı

İlk olarak Float Capital ve Angelic’in yatırım turlarına katılan Paribu Ventures, Mangata’nın ardından bir de The Red Village isimli oyuna yatırım yaptı. 6,5 milyon dolarlık tohum yatırım turunu duyuran Avusturalya merkezli şirketin yatırım turuna Paribu Ventures’ın yanı sıra; Animoca Brands, GameFi Ventures, SL2 Capital, Polygon Studios, Spark Capital, Pylon Labs ve Vendetta Capital gibi yatırımcılar da dahil oldu.

paribu venturestan bir yatirim da the red villagea 2

“Turnuvalar” ve “The Red Village: Darklands” oyun modu bulunan The Red Village’da şimdilik sadece Turnuvalar kısmı aktif. Darklands modu ise daha gelişmiş bir seçenek diyebiliriz. Bunun için şirket, Animoca Brands bünyesindeki Blowfish Studios ile beraber çalışmalarına devam ediyor.

Bu arada The Red Village, bir süre önce oyun içi obje ve karakterleri için OpenSea üzerinden NFT satışları gerçekleştirmişti. Bu satışlarda koleksiyonlar iki kez ‘sold out’ oldu. Toplamda 1.000 ETH’nin üzerinde bir değerle satışlar tamamlandı. Diğer yandan ikincil marketteki satış hacmi de 3.000 ETH’yi aştı.

Konuya ilişkin yorumlarını paylaşan The Red Village Kurucu Ortağı Brendan Robb şunları söyledi:

“The Red Village gibi başarılı oyunların etkisiyle blokzincir, büyük kitlelerce benimsenecek. Bunun için en önemli katalizör; geleneksel oyuncuların yüksek kaliteli, oyun dinamikleri açısından başarılı ve sürükleyici oyunları oynamaya başlaması ve bu oyunların gerçek topluluklarıyla beraber hareket etmesidir”

Yazar: Hazal Orta

Ünlülerin Kripto Endüstrisine Girişi Neleri Değiştirdi?

Kripto endüstrisine olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Belirli bir potansiyele sahip olan kripto endüstrisi, daha geniş kitlelere ulaşmak adına ünlü isimlerle de ortaklıklar kuruyor. Peki kripto endüstrisinin ünlü kişilerle ortaklığa gitmesi sektörü nasıl etkiliyor? Ünlülerin Kriptoya İlgisi Artıyor Yeni finansal dönem olarak gösterilen kripto endüstrisi büyümeye devam ediyor. Bazı ünlüler, sadece ortalama ...

Bağlantıyı kopyala