Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Bermuda, Kripto Şirketi Çekme Konusunda Düzenleyici Çerçeveye Güveniyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir rapora göre Bermuda, kripto para birimlerini yöneten eksiksiz bir çerçeve uygulayan dünyadaki birkaç ülkeden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca Bermuda da daha fazla kripto projesi ve şirketi çekmek için dijital varlık mevzuatını çevreleyen netliğine güveniyor.

Bermuda, Kripto Şirketlerini Çekmeye Çalışıyor

Kripto para piyasasındaki mevcut oynaklığın ortasında Bermuda, daha fazla kripto projesi ve şirketi çekmek için dijital varlık mevzuatını çevreleyen netliğine güveniyor. Belirtmek gerekirse özerk bir bölge olan Bermuda, dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve oluşturan ilk adreslerden biri.

bermuda kripto sirketi cekme konusunda duzenleyici cerceveye guveniyorr

Bermuda Ekonomi ve Çalışma Bakanı Jason Hayward, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kripto para fiyatlarındaki son devalüasyonun farkındayız ve bunun adanın bir kripto merkezi olma yeteneğini tehdit etmediğinden eminiz. Sektördeki bu gerileme, hedefimizi ilerletecek ve uzun vadeli büyümemizi ve bu sektördeki rolümüzü olumlu yönde etkileyecektir.

Bermuda şimdi kripto sektöründe bir yer edinmek için Malta ve Lihtenştayn gibi ülkelerle rekabet ediyor.

Yazar: Sena Karakılıç

NFT Platformu OpenSea, Solana NFT’lerini Destekleyecek

NFT sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken, çoğunlukla piyasanın büyük bir çoğunluğunu Ethereum NFT’leri oluşturuyor. Büyük NFT koleksiyonularının çoğunu Ethereum ağında görmemiz, yanında yüksek GAS ücretleri ve işlem verimsizliği gibi sonuçlar da doğuruyor. Bu nedenle NFT platformları da ekosistemlerine yeni Blockchain ağlarını destekleyerek Ethereum’un üzerindeki yükü almaya çalışıyor. Son olarak OpenSea de Polygon ve Klaytn‘dan ...

Bağlantıyı kopyala