Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Blockchain Oyun Sektörünün Geleceğidir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

NFT Summit İstanbul 22’de The Sandbox COO’su Sebastien Borget ile birlikte Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında konuştuk.

Sebastien Borget Metaverse’ün Geleceği Hakkında Konuştu

The Sandbox COO’su Sebastien Borget, Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Öncelikli burada olmak bir zevk. Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte konuştuğum ve çeşitli topluluklarla tanıştığım için çok mutluyum. Hâlihazırda çeşitli ortaklıklar oluşturup topluluğu büyütmenin yanı sıra benzer metaverse geliştiricileri ve ajansları getirmekten sorumlu yerel bir takımımız var. Ve aslında burada olmamın nedenlerinden biri de metaverse ve Sandbox girmekle ilgilenen büyük markalar, API’ler ve daha fazlasını araştırmak.

Son zamanlarda çok sayıda metaverse projesi var çıktı. Metaverse sektörünün tekelleşebileceğini düşünüyor musunuz? sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

Bence Web3 ile daha önce Meta, Roblox, Fortnite ve hatta ‘Second Life’ ile gördüğümüzden farklı olarak daha çok topluluk odaklı bir yaklaşım yaratmak için bu eşsiz fırsata sahibiz. Sadece tek bir metaverse’e veya tek bir sanal dünyaya sahip olmaya çalışmıyor. Gerçekten tanımı gereği bu çokluk, bu sayısız sanal dünya, kullanıcıların zaman geçirmek istedikleri yer gibi kullanıcıların nerede vakit geçirmek istediklerini seçebildikleri bir yer, tümünün seçimlerinin bir özgüllüğü olabilir, daha fazla VR odaklı, web üzerinden daha erişebilir. oyun tarzı olabilir, bunun gibi şeyler metaverse’ün gücüne güç katacaktır.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 25 Mayıs 2022

Kripto para piyasaları güne 1.27 trilyon dolar ile başlarken Bitcoin (BTC) yaklaşık olarak yüzde 2 yükseliş ile 29.758 dolardan fiyatlanıyor. Diğer taraftan Bitcoin her ne kadar yine 30.000 bandının altında seyretse de, 29.000 dolar seviyesine düşüş, sağlam destek ve ret ile karşılandı. Bu da devam eden bir düşüşün çok olası olmadığını gösteriyor. Bununla birlikte Bitcoin analisti ...

Bağlantıyı kopyala