Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Ripple, Bank of America ile Ortaklığını Onayladı

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ripple, uzun zamandır söylenti olarak kalan Bank of America (BoA) ile ortaklığını onayladı.

Ripple, resmi websitesi üzerinde yer alan bilgileri güncelleyerek Bank of America (BoA) ile işbirliğini doğruladı. Websitesinde artık Bank of America’nın da logosu bulunuyor.

Söylentiler Eskiye Dayanıyor

CNF tarafından bildirildiği üzere, Ripple ile ABD’nin en büyük ikinci bankası arasındaki ortaklık söylentilerinin uzun bir  geçmişi var. Daha önce de konuşulduğu gibi Ekim ayında 2020 Swell Konferansı sırasında ortaya bir görüntü sızmıştı. Bu görüntüde Bank of America’nın Ripple ile işbirliği yaptığına dair ipuçları yer alıyordu. Sunum resimleri olan bu ipuçları, Bank of America tarafından RippleNet altyapısıyla işletilen bir uygulamayı gösterdi.

Ancak bu, bir söylenti olarak kaldı ve uygulamayı Fast Remit’e bağlayan diğer görüntüler sızdırıldı. Ayrıca, bu yılın başlarında sızdırılan farklı bir belge, Bank of America’nın RippleNet’e katıldığını belirtti. Söylentiler, BoA’nın Ripple’ın ürünlerini gizli bir pilot projede test ettiği gerçeğine dayanıyordu. Ripple, Bank of America ile işbirliği yaptığını resmi olarak duyurarak tüm bu söylentilere nokta koydu.

XRP Yükselişini Sürdürüyor

XRP, birkaç gün önce başlattığı rallisini sürdürüyor. Üçüncü sırada yer alan kripto para, şu anda 0.52 dolar seviyesinden işlem görüyor. Verilere göre XRP, son 7 günde neredeyse %100 oranında artış yaşadı.

Güvenilir analist Crypto’ya göre XRP, mevcut boğa döngüsünde önemli bir fiyat artışına sahip olabilir. Trader, XRP’nin 25 ila 30 dolar arasında bir fiyata ulaşmasını bekliyor. Bank of America ile işbirliğinin teyit edildiği haberin de bu yükselişi devam ettireceği düşünülüyor.

Yazar: BTCHaber

Tencent, Sanal Gerçeklik Planını Değiştirdi

Tencent Holdings, artan maliyetler ve metaverse birimindeki işten çıkarmalar nedeniyle sanal gerçeklik donanımı planında değişikliğe gitti. Dev oyun şirketinin haziran ayında kurulan ‘genişletilmiş gerçeklik’ (XR) biriminde 300 kişi çalışıyordu. Şirketin hem sanal gerçeklik yazılımı hem de donanımı oluşturmak planları bulunuyordu. Tencent’in Sanal Gerçeklik Planında Değişiklik Reuters’in haberine göre Tencent’in strateji değişikliğinde büyük miktarda yatırım ihtiyacı ...

Bağlantıyı kopyala