Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance, Terra Yatırımında Ne Kadar Zarar Ettiğini Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in Terra yatırımlarındaki zararı belli oldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Terra (LUNA) yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Binance Terra Yatırımlarından 1.6 Milyar Dolar Zarar Etti

Kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şirketin 2018 yılında Binance Labs yatırımının bir parçası olarak Terra’ya 3 milyon dolar değerinde yatırım yaptığını açıkladı. CZ açıklamasında, halka açık ve dokunulmamış bir kripto para cüzdanında tutulan ve yaklaşık 50 milyon adet olan Terra’dan (LUNA) bazı LUNA satın alımları yaptığını açıkladı. Binance CEO’su Binance’in Terra (LUNA) yatırımıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Terra (LUNA) alımı gerçekleştirdik ancak bu yatırımımızdan hiç para kazanamadık. Bugün bile teorik olarak 1.6 milyar dolarlık bir Terra (LUNA) kaybımız var ancak bu sorun değil.

binance terra yatiriminda ne kadar zarar ettigini acikladi 2

Terra Blockchain ekosisteminin kripto para birimi olan Terra USD (UST) ve Terra (LUNA) çöküşü pek çok kişinin yatırımlarını kaybetmesine neden olmuştu. Terra ekosisteminde yaşanan bu olay sonrasında Terra kurtarma planı Terra 2.0 kısa bir süre önce hayata geçmişti. Binance’in Terra 2.0’ı platformda desteklemesi de bazı yatırımcılar tarafından eleştirilmişti.

Yazar: Burak Köse

Tüm Paramı Kaybedip Direk Dansı Yaptım

BTCafe’de bu hafta Firuze Özdemir’in konuğu İbrahim Türker oldu. Yine kripto para piyasasına yön veren bir program gerçekleştirdik. Nelerden Bahsedildi? Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde İbrahim Türker’ “Para Sevmiyor Musun?” şeklinde bir soru sordu. İbrahim Türker, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi: Kripto ile ilgili bir programdayız ve bu konu üzerinde konuşuyoruz. Genel olarak ...

Bağlantıyı kopyala