Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

ABD başkanlık seçimleri kripto piyasasını nasıl etkiliyor?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İstanbul Blockchain Week kapsamında bir araya gelen kripto dünyasının önde gelen isimleri, Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz ve İsmail Hakkı Polat, BTCHaber TV izleyicileriyle buluştu. Uzun bir aradan sonra bir araya gelen Kripto Veteran ekibi, kripto piyasasındaki son gelişmeleri ve gelecekte nelerin beklenebileceğini değerlendirdi.

ABD seçimlerimde kriptonun rolü

Piyasanın beklentilerini altüst eden siyasi olaylar ve regülasyonlarla çalkantılı geçen bir dönemi geride bırakırken, ABD başkanlık seçimlerinde kripto paraların belirleyici bir rol oynamaya başlamasına dikkat çekildi. Trump’a yönelik suikast girişimi ve Biden’ın yarıştan çekilmesi gibi gelişmelerin Bitcoin üzerindeki etkisi, ekibin tartıştığı önemli konular arasında yer aldı.

Kriptoda yeni yükseliş gelecek mi?

Erkan Öz, piyasadaki çalkantıların ardından yeni bir yükseliş sezonunun başlamasının beklendiğini ifade ederken, Cemil Şinasi Türün ise kripto dünyasının artık küresel bir varlık olarak kabul gördüğünü ve Türkiye’nin bu alanda önemli bir rol oynayacağını söyledi.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Goldman ve Barclays, Kripto Ticaret Platformuna Yatırım Yaptı

Dünyanın en büyük finans kuruluşlarından olan Goldman Sachs Group Inc ve Barclays Plc, milyarder Alan Howard tarafından kurulan kripto para ticaret platformu Elwood Technologies LLP’nin 70 milyon dolarlık finansman turuna katıldı. Goldman Sachs ve Barclays bu katılım sonrasında Elwood Technologies’e yatırım yaptığını açıkladı. Goldman ve Barclays, Kriptoya Yatırım Yapıyor Brevan Howard Asset Management LLP’nin kurucu ...

Bağlantıyı kopyala