Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

ABD Demokratları, Fon Artırmak için NFT’lere Yöneliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sektörüne yoğun ilgi devam ediyor. Bugünlerde ABD’deki milletvekilleri, sosyal fonlardan kripto vergilerine kadar yeni bir mevzuata hazırlanıyor. Bir grup Demokrat Parti bağış toplayıcısı, tartışma ve kampanyaların ortasında alternatif bir gelir akışı için NFT‘lere yöneliyor. 

Yeni bir Demokrat destekli grup olan Front Row, siyasi bir NFT pazarının lansmanı yapmayı planlıyor. Oluşturulacak olan platform, sadece Demokrat Parti kampanyaları için kullanılacak.

Söz konusu yeni siyasi temalı NFT pazarı ile birlikte bir siyasi kampanya NFT’si oluşturulacak.

abd demokratlari bagis toplama icin nftlere yoneliyor 2

ABD Demokratlarının NFT’lere Olan İlgisi Artıyor

Teksas Demokrat Partisi’nden Front Row, platformda yalnızca bu alanda faaliyet gösteren ve kimliği doğrulanmış kişi ve kuruluşların NFT satacağını açıkladı.

Ayrıca şu anda, web sitesi Chris Turner ve Toni Rose gibi birden fazla Teksas Demokrat temsilcisinin NFT’lerini pikselleştirdi. Aday özellikli tüm NFT’lerin fiyatı ise 250 ABD doları.

Aynı zamanda bu siyasi NFT platformu ABD’de türünün ilk örneği olabilir ancak, bu yılın başlarında başka bir politikacı dijital koleksiyonlarla gündeme gelmişti. Hatırlatmak gerekirse; St. Paul Minnesota’dan Scott Jensen, daha önce valilik yarışında siyasi bir NFT dizisi yayımlamıştı.

Yazar: Sena Karakılıç

Dogecoin (DOGE) kurucusu ortalığı karıştırdı!

Dogecoin’in kurucusu Billy Markus, rüyasında DOGE fiyatının 1,69 dolar olduğunu ve insanların çıldırdığını gördü. 2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte Dogecoin’i (DOGE) inşaa eden Billy Markus, geçtiğimiz gün X üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Markus, rüyasında DOGE fiyat hareketini gördüğünü ve önce sevinip sonra korktuğunu aktardı. Düzenli olarak DOGE ve kripto hakkında paylaşımlarda bulunan Markus, ...

Bağlantıyı kopyala