Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

ABD Senatörü Cynthia Lummis: Fed Bilançosunda Bitcoin Tutmalı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında yorumları ile sık sık gündeme gelen Wyoming eyaletinden ABD Senatörü Cynthia Lummis Federal Rezerv’e bir öneride bulundu.

Cynthia Lummis Fed’in Bitcoin Tutması Gerektiğini Önerdi

Wyoming eyaletinden ABD Senatörü Cynthia Lummis, Fed’in bilançosunda Bitcoin (BTC) tutması gerektiğini önerdi. Orrin G. Hatch Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenen bir panelde konuşan Lummis, Fed’in satın alması için “ Bunun harika bir fikir olduğunu düşünüyorum” dedi.

abd senatoru cynthia lummis fed bitcoin almali 2
ABD Senatörü Cynthia Lummis

ABD Senatörü Cynthia Lummis, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yasal ve düzenleyici bir çerçeve olduğunda, bu çok mantıklı olacaktır. Bitcoi’in tamamen merkezi olmayan olması, onu zamanla daha yaygın hale getirecek ve bence bu, Fed’in bilançosunda tutması gereken bir şey olacak.

Lummis ayrıca geleneksel bankaların sonunda Bitcoin ve diğer kripto varlıkları tekliflerine entegre edeceğine ve kripto bölümleri kuracağına inanıyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Lummis uzun süredir kripto endüstrisinin savunuculuğunu yapıyor. 67 yaşındaki milletvekili, Bitcoin‘i ilk olarak fiyatı yaklaşık 350 dolarken 2013 yılında satın almıştı.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin maksimalisti Ether’i hedef aldı: Sıfıra düşecek

Sık sık altcoin’leri kötüleyen Max Keiser, geçtiğimiz gün tekrar sahneye çıktı. Bitcoin maksimalisti, Ether’in (ETH) Bitcoin karşısında sıfıra doğru ilerlediğini söyledi. X platformunda 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Keiser, geçtiğimiz gün Ether hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. Keiser, ETH‘nin merkeziyetsiz olduğunu ve BTC gibi bir emtia olmadığını aktardı. Keiser, Ether’in emtia olmadığını savundu Max Keiser, ...

Bağlantıyı kopyala