Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

AdaSwap, Yeni Blockchain Aptos ile Entegrasyon Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Aptos Blockchain ağı çıktığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Oldukça güçlü bir alt yapı ile kullanıcıları ile buluşan proje, hem geçmişi hem de yatırımcıları sebebiyle piyasa oldukça güçlü bir giriş yaptı. Bunun yanı sıra yatırımcılar tarafından da ilgi ile takip edilen proje, son olarak yeni bir entegrasyon ile gündeme geldi: AdaSwap.

AdaSwap, Aptos Ağı ile Yeni Entegrasyonunu Duyurdu

Cardano tabanlı merkeziyetsiz borsa AdaSwap, Aptos ile zincirler arası entegrasyonun başlatıldığını açıkladı. Projenin blog paylaşımına göre bu entegrasyonun amacı, ekosisteminden Cardano’ya likidite taşımak. Ayrıca AdaSwap, Aptos üzerinde geliştirmeleri aktif olarak sürdürmeyi planlıyor ve tüm Cardano ve Milkomeda meraklılarının desteğini istiyor.

Bununla birlikte AdaSwap‘ın bir başka önemli duyurusu da ana ağın lansman tarihi oldu. Açıklama metnine göre, test süresi boyunca merkeziyetsiz borsa, 200.000 işlem gerçekleştirebildi. Bu da performans açısında güçlü bir DEX‘in bizi beklediği anlamına geliyor. Projenin son Aptos entegrasyonu da bu gelişim sürecinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Chainalysis, Lightning Network Desteği Ekleyecek

Bitcoin blok zincirinde layer 2 protokolü olan Lightning Network, veri platformu Chainalysis’e geliyor. Blok zincir veri platformu Chainalysis, Şubat 2022’de Lightning Network desteği ekleyeceğini duyurdu. Chainalysis için Lightning Network Entegrasyonu Geliyor Chainalysis, önümüzdeki yılın ikinci ayında Lightning Network protokolünü sistemine entegre edecek. Entegrasyon, Chainalysis Know Your Transaction uyumluluk yazılımını, Lightning düğümleri aracılığıyla Bitcoin ödemelerini işleyen ...

Bağlantıyı kopyala