Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Adidas, Metaverse için NFT Koleksiyonu Başlatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Metaverse ve NFT’ler hızla gelişmeye devam ediyor. Daha önce metaverse‘e adım atan Adidas, şimdi ise yeni NFT koleksiyonları ile metaverse’ü buluşturuyor. İkonik giyim şirketi, sahiplerine özel ürün indirimlerine erişim ve NFT topluluğunun geleceğinde söz sahibi olma olanağı veren NFT’lerle yarın “Into the Metaverse” adlı koleksiyonunda piyasaya sürüyor.

adidas metaverse icin nft koleksiyonu baslatiyor

Adidas Metaverse ve NFT’lere Odaklanıyor

 Koleksiyonda Bored Ape NFT tarafından giyilen eşofman, siyah bir kapüşonlu ve turuncu bir bere yer alıyor. Kapüşonlu üstte Adidas logosu, bir kripto adresi ve markanın Metaverse planları için üç işbirlikçisinin amblemleri bulunuyor.

Şanslı NFT sahipleri, “dijital ve fiziksel” Adidas ürünlerine ve deneyimlerine erişebilecekler.

Bu arada bunun Adidas’ın Metaverse alanındaki ilk adımı değil. Şirket kısa bir süre önce metaverse adım atmış, ilk oyun alanının The SandBox olacağını açıklamıştı.

Diğer taraftan diğer şirketler de metaverse üzerinde odaklanmış durumda. Facebook yeniden markasını Meta olarak ilan ettiğinden beri, Budweiser ve Pepsi gibi diğer büyük firmalar Metaverse’e doğru bir dönüş yaptı ve bazen piyasadan büyük miktarda ilgi gördü. 

Adidas’ın en büyük rakibi Nike ise aynı şekilde metaverse’e adım atarak dijital spor ayakkabı stüdyosu RTFKT’yi satın almıştı. 

Son olarak Adidas’ın ilk NFT’lerinin, geleneksel dünyadaki bazı öncülleri kadar hype alırsa, “Into the Metaverse” aranan dijital koleksiyonlar listesine katılabileceğini belirtelim. 

Yazar: Cem Arslan Kurt

2022 Yılında En Güvenilir Kripto Para Siteleri ve Borsaları

“Not Your Keys, Not Your Coins. It’s That Simple.” Eğer anahtarı sende değilse coin’ler de senin sayılmaz. İşte her şey bu kadar basit. En güvenli kripto para borsaları başlıklı bir içeriğe en iyi bu şekilde giriş yapılabilir. Bitcoin’in 2009’da kullanıma sunulmasından bu yana birçok birçok kripto para dev kripto para borsanının ne yazık ki hack’lendiğine ...

Bağlantıyı kopyala