Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Alchemy, Web3 Projeleri İçin Hibe Programı Başlatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Birçok kripto odaklı şirket Blockchain ve Web3 teknolojileri ile ilgili çalışmalarını gerçekleştirmek için adımlar atıyor. Son olarak Blockchain geliştirici platformu Alchemy‘den geldi. Alchemy, Web3 projelerini finanse etmek için 25 milyon dolarlık bir hibe programı başlatıyor. 

Alchemy’den Web3 Projelerini Finanse Etmek İçin 25 Milyon Dolarlık Hibe

Alchemy, Web3 geliştiricilerini ve yeni başlayanları desteklemek için 25 milyon dolarlık bir hibe programı başlattığını açıkladı. Öyle ki kripto para piyasasındaki son düşüş birçok şirketin işçileri işten çıkarmasına ve projeleri küçültmesine neden olurken, Alchemy, bu düşüşü Web 3 projelerinin gelişmesi için bir zaman olarak görüyor.

alchemy web3 projeleri icin hibe programi baslatiyorg

Alchemy’nin Ekosistem Geliştirme Başkanı Paul Almasi, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Ekosistem kurucuları olarak, herkesin yeni teknoloji hakkında heyecan duymasına yardımcı olmanın ve aynı zamanda piyasadaki gerileme sırasında bile ekosisteme yeni geliştiriciler getirmenin bizim sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.

Almasi ayrıca Alchemy’nin NFT‘lerin faydasını artırmaya ve DeFi‘yi hem kurumlar hem de yatırımcılar için erişilebilir hale getirmeye adanmış projeleri finanse etmeyi düşünüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Spot ETF’lerde çarpıcı veriler: Ethereum’a mı kayıyorlar?

ABD’de işlem gören spot Bitcoin ve Ethereum ETF’ler son günlerde önemli bir akış kaydetti. Kripto para piyasasının negatif görünümüne rağmen, spot ETF’lere para akış devam ediyor. SoSoValue verilerine göre, spot Bitcoin ETF’ler 148,56 milyon dolar net para çıkışı gerçekleştirdi. BlackRock’ın IBIT’i sıfır akış sağlarken, Grayscale (GBTC) ve Fidelity (FBTC) gibi ihraççılar net para çıkışına imza ...

Bağlantıyı kopyala