Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Altın mı, dolar mı yoksa BTC mi?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Global piyasalardaki son durum altın mı, Bitcoin mi sorularını akıllara getirdi. Piyasadaki hareketlilikte altının fiyatlanması, doların güncel durumu ve kripto paraların geleceği konusunda çok fazla soru işareti var. Baştürk Finans Danışmanlık kurucusu Rıdvan Baştürk, BTCHaber TV’de gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

Küresel piyasalarda neler oluyor?

Rıdvan Baştürk, canlı yayında hem Türkiye’deki piyasayı hem de global piyasayı değerlendirdi. Borsa İstanbul verilerine göre, TL seviyesinde rekorda olduğumuzu ifade eden Baştürk, dolar bazında 7 aydır değer kaybı gözlendiğini ifade etti. 2024’te enflasyonun düşürüleceği yönündeki açıklamalar için de çalışmaların yetersiz olduğu yorumunda bulundu.

Baştürk, global piyasaları da değerlendirdi. Kasım 2022’den bu yana ABD piyasasının en yüksek seviyede olduğunu, faizlerin yüzde 4,15’lere yükselmesinin piyasa adına önemli olduğunu aktardı. Baştürk, küresel bazlı faizlerin yükselmeye devam edeceğini, Amerika ekonomisinin çok iyi göründüğünü ve 2. çeyrek büyüme verilerinin 2,4 oranında olmasını olumlu değerlendirdi.

Canlı yayında, borsalardaki son durum ve dolar endeksi, tahvil verileri gibi gündeme dair konular da ele alındı.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Yazar: Göker Bilgiç

Purpose Bitcoin ETF’sinin BTC Miktarı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Kuzey Amerika’daki ilk Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonu (ETF), yatırımcılara doğrudan token sahipliğinin üzerinde riske göre ayarlanmış getiriler sağlamak için tasarlanan Purpose Bitcoin ETF, sahip olduğu Bitcoin (BTC) sayısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Purpose Bitcoin ETF’sinin Sahip Olduğu Bitcoin Miktarında Artış Yaşandı Veri analizi platformu Glassnode tarafından elde edilen verilere göre, Amerika’daki ilk Bitcoin vadeli işlem borsa ...

Bağlantıyı kopyala