Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Amber Group’tan İşten Çıkarma Hamlesi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto endüstrisinde yaşanan olaylar kripto para odaklı şirketleri de olumsuz etkilemeye devam ediyor. Birçok şirket kripto para piyasasının mevcut durumuna karşı koyamayıp çalışanlarını işten çıkarmaya başladı. Son olarak bünyesindeki çalışanlarını işten çıkaran şirket Amber Group oldu.

Amber Group, Piyasa Koşulları Nedeniyle Çalışanlarını İşten Çıkardı

Singapur merkezli dijital varlık şirketi Amber Group, geçtiğimiz günlerde düşüş eğilimindeki kripto para piyasası koşullarını gerekçe göstererek çalışanlarının yüzde 10’unu işten çıkarma kararı aldı.

amber grouptan isten cikarma hamlesif

Amber Groupun kurucu ortağı Tiantian Kullander’e göre çalışan sayısı ayarlamaları üç ayda bir gerçekleştiğinden, bu yıl şirketteki işlerin yaklaşık yüzde 5-10’u işten çıkarıldı.

Hatırlatmak gerekirse Amber Group, daha önce çalışanlarını 200-300’den yaklaşık 900 çalışana çıkardığını söyledi. Ayrıca Amber Group, bu yılın başlarında Temasek Holdings PTE ve diğerlerinden 200 milyon dolarlık bir artışın ardından 3 milyar dolarlık bir değerleme görmüştü.

Ayrıca şu anda Amber Group, ABD, Singapur, Hong Kong ve İngiltere genelinde LinkedIn’de 18 iş ilanı listeliyor.

Son olarak Amber Group‘un İspanyol profesyonel futbol kulübü Atletico Madrid ile beş yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladığını da belirtmeden geçmeyelim.

Yazar: Sena Karakılıç

Polygon Ağı Üzerine Kurulu Sosyal Medya: Lens Protocol

Blockchain sektörü hızla büyümeye devam ederken yeni nesil ürünler de piyasaya sürülmeye devam ediyor. Özellikle Blockchain teknolojisinin merkeziyetsizliğinden yararlanmak isteyen platformlar bu konuda oldukça aktif durumda. Öyle ki bu projelerden birisi olan ve Polygon ağı üzerine kurulu ilk Blockchain tabanlı sosyal medya platformu olma özelliğine sahip Lens Protocol, Aave Companies tarafından piyasaya sürüldü. Geliştiriciler platformun ...

Bağlantıyı kopyala