Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Analiz: Aralık ayında Bitcoin’e girişler hızlanabilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto piyasalarında aylık kapanışa sayılı saatler kaldı. Piyasaların yılın son ayındaki performansına ilişkin tahminler de hız kazandı. Analistler, aralık ayında Bitcoin’e sermaye girişi olabileceğini tahmin etti.

Bitfinex analistleri, Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller’ın açıklamalarının faiz politikasında duraklama beklentilerine işaret ettiğini belirtti. Analistler, faiz politikasında duraklama olması halinde Bitcoin gibi riskli varlıklara daha fazla sermaye akışı olabileceğini ifade etti.

Fed, yılın son para politikası toplantısını 13 Aralık’ta gerçekleştirecek. Waller, enflasyonun gelecek üç ile beş ay içinde düşmeye devam etmesi halinde faiz indirimlerinin başlayabileceğini söylemişti.

Analistler, Waller’ın enflasyonun hala yüksek olduğu konusunda da uyarıda bulunduğuna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Piyasanın uzun vadede ise ekonomik faktörlere ve para politikasının yönüne bağlı olacağı aktarıldı. Analizde, mayıs ayından itibaren faiz indirimlerinin fiyatlanmasıyla birlikte tahvil getirileri ve trader beklentilerinin şimdiden etkilendiği aktarıldı.

Yazar: BTCHaber

Norveç Vergi İdaresi, Rapor Edilmemiş Kriptolara Değindi

Kripto para konusunda ülkeler son dönemde oldukça farklı tepkile veriyor ve küresel düzenleyici belirsizliği sürüyor. Norveç ise kripto paralar konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Öyle ki ülkenin vergi İdaresi son dönemde bildirilmeyen kripto para birimlerine karşı çabalarını hızlandırmış durumda. Çoğu Norveçlinin yetkililere kripto para birimi bildirmediğine inanıyor. Norveç Vergi İdaresi, Rapor Edilmemiş Kriptolara Karşı Çıkıyor Tüm dünyada artan ...

Bağlantıyı kopyala