Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Andre Cronje’den Fantom açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ünlü kripto girişimcisi Andre Cronje, kasım ayında Fantom projesine dönüş yapmış gibi görünerek token fiyatlarında yüzde 20’lik bir artışa sebep oldu. Ancak Cronje, projeden asla gerçekten ayrılmadığını iddia ediyor.

Andre Cronje, Fantom’dan Hiç Ayrılmadığını Açıkladı

Kripto dünyasının meşhur ismi Andre Cronje, kasım başında uzun bir aradan sonra Fantom projesine geri döndüğüne dair söylentilerle token fiyatını yüzde 20 yükseltti. Ancak Cronje, kendisinin aslında hiçbir zaman projeyle ilişkisini tamamen koparmadığını belirtti.

Cronje, “Fantom’dan uzaklaşmam sadece kamusal bir algıydı,” dedi ve devam etti: “O dönemde aldığım olumsuz basın yüzünden, bunun Fantom’a zarar vereceğini düşündüm.” Cronje, 2019 yılından bu yana Fantom Vakfı’nda tam zamanlı olarak çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

Cronje açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Vakıftaki herkesin benim hâlâ orada olduğumu, hâlâ çalıştığımı bildiğini söyleyebilirsiniz. Ben günlük görevlerimi sürdürdüm.

Cronje, Mart 2022’de Fantom Vakfı’ndan ayrılmış gibi görünse de ve DeFi alanına ya da genel anlamda kripto sektörüne katkı sunmayı durdurmuş gibi görünse de, bu durum FTM fiyatında düşüşe sebep olmuştu.

Yazar: Burak Köse

TikTok’un Sahibi ByteDance, Meta ile Yeni Bir Rekabet Alanı Açacak

Metaverse vizyonu kapsamında ismini Meta olarak değiştiren Facebook, metaverse deneyimini Quest isimli VR kulaklıklarla birlikte sunuyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde, Meta Quest 2’ye TikTok’un çatı şirketi ByteDance‘ten de bir rakip gelecek. ByteDance, sanal gerçeklik (VR) alanına girme konusunda oldukça ciddi ve bunun için yüklü miktarda yatırım yapmayı planlıyor. TikTok’un Sahibi ByteDance, Meta ile Rekabet Edecek TikTok’un ...

Bağlantıyı kopyala