Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Andreq Griffith’den Dijital Pound Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İngiltere’de dijital pound ile ilgili çalışmalar bir yandan devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken, İngiltere’nin finansal hizmetler Bakanı Andreq Griffith, dijital poundun çıkarılması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Andreq Griffith: Dijital Pound Ertelenmesi Ekonomik Problemler Oluşturabilir

İngiltere’nin finansal hizmetler Bakanı Andreq Griffith, dijital pound çıkarılmasının uzun süre ertelenmesinin finans sektörü ve ekonomi için problemler yaratacağını savundu. 

andreq griffithden dijital pound aciklamasierf

Andreq Griffith konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Eğer İngiltere kendi dijital parasını çıkarma kabiliyetini çok uzun süre kullanmaz ise bazı jeopolitik endişeler ortaya çıkar. Başkaları kendi dijital paralarını ihrac ederler. Eğer özel şirketler veya devletler kendi dijital paraları ile gelir ve BoE veya İngiliz hükümeti bu oyunda olmaz ise makroekonomik politika açısından bazı oldukça ciddi ciddi sonuçları olabilir

Hatırlatmak gerekirse bu konu ile ilgili olarak BIS, bu yılın haziran ayında yaptığı açıklamada; merkez bankalarının dijital para çıkarmalarının finans sektörünün modernizasyonu ve Big Tech’in paranın kontrolünü ele geçirmemesini sağlamak için gerekli olduğunu ifade etmişti. 

Yazar: Sena Karakılıç

Premiere League Kulüplerine Kripto Ortaklığı Soruşturması

The Times tarafından yapılan bir habere göre, İngiltere Premier Ligi‘nin kulüpleri tarafından imzalanan ve son dönemde artan kripto para anlaşmalarını daha yakından incelenmek üzere soruşturma açıldı. Haber, Manchester City‘nin basın açıklamasında belirtilen yöneticilerin hiçbirinin herhangi bir çevrimiçi varlığı olmadığının ortaya çıkmasından sonra bir kripto para birimi anlaşmasını askıya almak zorunda kalmasıyla alevlendi. Bu, şirketin, gerçekten var olup olmadığı konusunda spekülasyonlara yol açtı ve kısa bir ...

Bağlantıyı kopyala